2777
2789
عنوان

خانما بیاین یه پیج کلاهبردار رو بهتون معرفی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 19 پست
چشم حتما  امیدوارم با دیدن تذکر شما یه عده به خودشون بیان و نگن مگه چی بهت گفته گوگولی که چیزی ...

یه ۵ ۶ نفر دیگه هم تو اون تاپیک روپیلایتون کردنا.اونا رو هم تگ کنید کسی جا نمونه خدایی نکرده🦦🦦

یه ۵ ۶ نفر دیگه هم تو اون تاپیک روپیلایتون کردنا.اونا رو هم تگ کنید کسی جا نمونه خدایی نکرده🦦🦦

بله درسته ،ولی اون کامنت که متعلق به شما بود و شما باعثش بودی و نمیخواستی قبول هم کنی 

و اینکه بقیه کاربرها من توقعی ای ندارم چون نمیدونم خانم نوجوانی پشت هر کاربری باشه ،چند سالشه و از چه فرهنگی جز این خانم کتی که دیدم قدیمی هستن ،هم تحصیل کرده ،هم شاغل ولی شغلشون جوریه که باید منطقی برخورد کنن 

و خیلی متاسف شدم

خوشحال شدم نی نی یار حداقل تذکر داد و متوجه بشه و کمی فکر کنه بعد نظر بده 

موفق باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا از این به بعد تو بیوتون بزنید ۸۰ سالتونه تا مطابق با سنتون ریپلای کنیم

متوجه شدم که تاپیکی زدی به همین موضوع😐

من دنبال عذرخواهی از کسی نیستم حتی شما ،فقط همون هفت صبحی هم که اشاره کردی که تگ شدی رو با دیدن تذکر نی نی یار بود که خواستم ببینی و قبول کنی که همچنان ادامه دادی وگرنه من پست قبلی دارم میگم موفق باشی و بازم ریپ میزنی و تموم نمیکنی ،و همین که داری تو تاپیکت منظورت رو میگی به دیگران به خودم میگفتی بهتر نبود؟ 

از صاحب تاپیک هم معذرت میخوام ،چون دیدم اینجا بهم اخطار داده نی نی یار و فکر نمیکردم این خانم جواب بدن و منم مجبور به جواب باشم و ادامه پیدا کنه

روزت خوش