2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار یکی اذیتش کرد اینم رزمی کاره زد بچرو ترکوند. یساعت بعدش خانواده ها مدرسه بودیم.. جالب اینجاست ش ...

چقدر فهمیده بودن

بعصیا ازبس بچشون شیطون وبده خودشون می زنن وکفرین ولی توقع دارن بقیه بشینن کتک بخورن

حق باشماست
از هرکی ناظم معلم دانش اموزان

معلم به دخترم گفت  عرضه حل کردنشو داری یا نه.. اینو که ازش شنیدم معلمو شستم با حرف.‌  خود گفت شرمندم . دیگه نه سر بچه من نه سر بچه دیگه این جملات داغونشو تکرار نکرد

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol 

اگر از مدیر و ناظم کتک خورده برو مدرسه خراب کن رو سرشون

اگر کوچولوعه و از بچه ها کتکخورده،اول بهش یاد بده از خودش دفاع کنه اگر دیدی دوباره باهمون شخص دعواش شد برو مدرسه و بااون بچه قشنگ صحبت کن که این کار زشته و باید دوست باشید و... یه تذکر بدون دعواهم به مادر بچه بده که بابچش صحبت کنه که دعوا نکنن

بچه ندارم 

اما دوران مدرسه خودم نشد 

من یبار یه معلم یه حرفی بهم زد گریه کردم 

آمدم خونه 

همون روز عصر مامانم از زیر سنگ شماره اش پیدا کرد شروع کرد به شست و شو😂😂 

خودمم یبار کلاس چهارم بودم 

معلم یه حرفی بهم زد گریه کردم با دعوا رفتم به مدیر گفتم 

مدیر هم به معلم گفت. معلمه جلو بچه ها ازم معذرت خواهی کرد 😂😂

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
چقدر فهمیده بودن بعصیا ازبس بچشون شیطون وبده خودشون می زنن وکفرین ولی توقع دارن بقیه بشینن کتک بخور ...

اره خدارو شکر‌..دختر من کبود کرده بود بچشونو .اونم سفید و تپلی بود   😅😂

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol 

آره دخترم باچشم قرمز اومد خونه گفت فلانی زدم وای منو میگی گفتم بذار فردا میرم حسابشو میذارم کف دستش 

بی پدرو مادر  

یهو دخترم گفت از کجا میدونی مامان نداره گفتم مگه مامان نداره گفت اره مامانش مرده

انقد دلم سوخت منم نرفتم مدرسه و به دخترم گفتم باهاش مهربون باش

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
ایول منم بچم کاراته میره ولی خجالتیه اگه پیشش نباشم😒

دختر من ۱۱سالشه‌. دان یک تکواندو داره. بهش گفتم هر جا لازمه از حقت دفاع کن . اول با حرف و ارامش نشد دست به کار شو . کم‌کم راه افتاد ‌

دختر من ۱۱سالشه‌. دان یک تکواندو داره. بهش گفتم هر جا لازمه از حقت دفاع کن . اول با حرف و ارامش نشد ...

سلامت باشه عزیزم

من پسرم تازه امسال میره پیش دبستانی

خیلی مظلومه خیلی میترسم بزننش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من کتک خوردم از ی مدیر بیشعور 😑 ینی در حد سیلی 

یبارم کلاس اول ک بودم🥺😐🥲

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤