2777
2789

بعد مامان و بابام رفتن آموزش و پروش گفتن اینو اخراج کنین 

اخراجش کردن😂💔از اون موقع ۵ سال میگذره هنوز خانواده مارو میبینه خم میشه سلام علیک میکنه ، 🥴😂

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان و بابات چیکار کردن؟

گفتم اول رفتن مدرسه حسابی ب گریه انداختنش 

بعدش رفتن آموزش پرورش 

اخراجش کردن😂

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
حالاشماچراخوشحالی؟ برای اینکه بچتون ضارب بوده نه مضروب؟

نه .چون اگه شاکی میشدن    بد میشدمن شرمندشون میشدم.باید رضایت خانواده رو جلب میکردم بعضی خانواده ها بچشون شیطونه و قبولم ندارن‌..طلب کارم هستن.  ولی این مورد خوده خانواده اومده عذر خواهی که ما میدونیم  دخترمون  عجوزس..  الان دختر من و اون دختر  با هم دوست صمبمی هستن. منم بعد از اون جریان برای دخترشون هدیه گرفتم و باهاش صحبت کردم.  در هر حال کتک خورده بود و وظیفه من ایجاب میکرد ازش معذرت خواهی کنم

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol 

اونی ک کلاس اول بودم هیچ کاری نشد بکنن 

چون من کارم فقط گریه بود زیر پتو 

اصلا نمیگفتم چرا 

بعد چند سال گفتم مامانم اینقدر حرص خورد که چرا نگفتی 🥲😐

عزیز جان مواظب باش یه وقت برات دردسر نشه

نه استادشون گفته هرگز از فنتون بیرون از باشگاه استفاده نکنین.   الانم بزرگ شده میفهمه. اون موقع ۹ سالش بود  . حواسم بهش هست 😊

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol 
سلامت باشه عزیزم من پسرم تازه امسال میره پیش دبستانی خیلی مظلومه خیلی میترسم بزننش

عزززیزم . خدا حافظ و امینش باشه. نترس  هیچی نمیشه . کم کم زرنگ میشه  .هر وقت ازش بپرس کسی اذیتت نمیکنه.. بگو اگه کسی دعوات کرد بهم بگو..  

خواهر من انقدر ساده و مظلوم بود ‌ روز اول مدرسه لقمشو ازش گرفتن.  اینم از فردایی لقمه هاشو دو دستی از ترس میداد بهش ‌. تا ما فهمیدیم😅😅

عزززیزم . خدا حافظ و امینش باشه. نترس  هیچی نمیشه . کم کم زرنگ میشه  .هر وقت ازش بپرس کسی ...

منکه بهش گفتم هرروز باهات میام مدرسه و ظهر باهم میمونم تا برگردیم

میترسم کلاسای بالاتر اذیتش کنن

خدا نگه داره همه بچه ها باشه انشاالله

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منکه بهش گفتم هرروز باهات میام مدرسه و ظهر باهم میمونم تا برگردیم میترسم کلاسای بالاتر اذیتش کنن خ ...

بد به دلت راه نده استرس نداشته باش.. خدا کمکش میکنه . انشاا..‌ اتفاقی براش رخ نمیده