بچه ها ادم حتما باید شوهر داشته باشه از این لباس خوابا بگیره ؟ خیلی دوست دارم ولی مامانم میگه مگه تو شوهر داری واسه کی میخوای بپوشی ؟😐مگه خودم دل ندارم چقدم مد شده به نظرم خیلی قشنگه و چقدم گرون🙄اها اینم بگم الان خیلیا میگین لباس خواب نیست من برای خواب میخوام اینو😎
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
لباس خوابه بگیر بپوش تو تابستون عشق کن روحت جلا پیدا میکنه چقدر بدم میاد ربطش میدن به شوهر مگه مردا از کجا اومدن اه کی قرارع این طرز فکر جمع بشه
فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی... چندتا....!💔
نه بابا قشنگه بگیر هر چند من تا قبل ازدواجم موقع خواب شلوار کهنه هامو میپوشیدم 🤣الان هر وقت میرم خونه شوهرم لباس خوابای خوشگل و البته مناسب از این لختی ها اصلان جلوش نمیپوشم از همین مدلا تنم میکنم😂💞 صبحا که خونه خودمون بیداریشم داداشم میگه امین باید تورو با این تیپ و قیافه ببینه اونوقت ببینم بازم تورو میخواد یا نه🤣
کاش خیلیا بفهمن اونقدری که خودشون فکر میکنن بد نیستن🍭✌💞
در انتظار فردا شب را سحر کن🎵 با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶. سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼 بشکن در قفس را از تن رها شو🎸 درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻. از خود دمی برون آ محو خدا شو🌬️🌨️🌝