2821
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 83 پست
اول مطمعن شو که باردار هستی یا نه، اگر باردار باشی با زعفرون و دمنوش خوردن که سقط نمیشه شما پریود بش ...

نه اخه روزه کامل نتونستم بگیرم اصلا....سابقه نداشتم اینهمه عقب بندازم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه فقط ۲و ۳ روز گرفتم

من تو ماه رمضان ، عقب مینداختم 

شما هم دل رو بزن به دریا و بیبی چک بگیر 

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

همینجوری هم خیلی راحت می شه حامله شد. وقتی قراره اینقدر ناراحت بشی و آمادگی نداری، روش مطمئن تری انت ...

اره عزیزم با توعه..ولی من واقعا موندم چکا کنم کلی گرمیجات مثل دم کرده ریشه شاتوت و تخم هویج و رازیانه و تخم شیوید خوردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاده حتی علائمی از پریودی ندارم☹️😭

اولن ک بیشتریا بخاطر تغییر فصل و اب و هوا اینطور شدن اگ توجه کنی کلی تاپیو این ماه در مورد تغییر دور ...

اره من از خدامه بخاطر آب و هوا باشه و حامله نباشم....اگ بودم سقط کنم؟؟؟؟؟🥺

سلام. سابقه بی نظمی پریود داشتی قبلا؟؟ میدونی چه روز از قایدگیت رابطه داشتین؟؟  و اینکه.  یه دمنوش غلیظ زعفرون و دارچین  و زنجبیل درستوکن بخور. غلیظ باشه.  چایی اویشن درست کن اینارو بزیر توش.   در روز دو تا سه بار بخود.   گفتی چند روز از پریودت گذشته؟؟  

و در اخر اگه بارداری بودی و با این کارا پریودت نبود و سقط نشد. اصلا اصلا اصلا سقط نکن و توکل کن به حکمت خدا حتما توش یه صلاحی بوده. ‌ مهم نیست. زودتر جمعو جکر کن برو سر خونه زندگیت.    خیلیا الان بدون جهزیه زندگی شروع میکنن و اروم اروم لوازمشون رو باهم میخرن

اره عزیزم با توعه..ولی من واقعا موندم چکا کنم کلی گرمیجات مثل دم کرده ریشه شاتوت و تخم هویج و رازیان ...

استرست که زیاده. تغییر فصل هم که داشتیم. شاید از همینا باشه. حالا که نمی خوای ایشالا نباشی. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!