2777
2789
عنوان

حاملگی

731 بازدید | 83 پست

سلام...بچه ها راهنماییم کنید...۲ ساله تو عقدم ۱۸ سالمه و قراره تابستون اینا بریم خونه خودمون..هشتمه برج ۱۲ پریود شدم و همه چی خوب بود ولی امروز از ۸ فروردین خیلی گذشته و نزدیک ۱۲ روزه از پریودم میگذره هرچی بگید دم کردم خوردم ولی پریود نشدم...رابطه داشتیم ولی طوری نبوده ک بخاد کامل بریزه داخل(ببخشید واضح میگم خیلی استرس دارم و همش گریه میکنم نکنه حاملم) من هنوز حتی جهازمو تکمیل نکردم چکار کنم😭😭؟؟ اگ حامله باشم و سقط کنم چی میشه؟...میترسم حتی برم بیبی چک بزنم 

راهنمایی کنید چکار کنم 

چی بخورم پریود شم

خواهش میکنم حرفایی مثل باید مواظب میبودی نزنید من اصن حالم خوب نیس☹️🥺😭

فقط زعفران

از بلندی بپر

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چک گذاشتی؟

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍

باید مواظب میبودی 

ببخشید 

هیجکار خدا بی حکمت نبست حتی اگر حامله هم باشی خواست خداست خیلیا بخاطر بچه ای ک شما خواهی سقط کرد آرزو و التماس میکنن ب دکترا

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)