2821
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 83 پست
اره من از خدامه بخاطر آب و هوا باشه و حامله نباشم....اگ بودم سقط کنم؟؟؟؟؟🥺

ایشالا ک باردار نباشی حتمن فردا بیبی چک بزن از استرس درمیای 

اینکه سقط کنی یا ن یه مسئله شخصیه ب من یا هیچ کاربر دیگ تو نی نی سایت مربوط نمیشه اگ باردار بودی بشین باشوهرت صحبت کن ب یه نتیجه برس بعدش گناه ک نکردین رن و شوهر شرعی و قانونی هستین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام. سابقه بی نظمی پریود داشتی قبلا؟؟ میدونی چه روز از قایدگیت رابطه داشتین؟؟  و اینکه.   ...

اره داشتم ولی ۲ و ۳ روز بوده نه ۱۰ و ۱۲ روز ....من ۸ برج ۱۲ ک پریود شدم ۱۴ و ۱۵ بود ک پاک شدم ولی رابطه اینجوری پر خطر نداشتیم تا یکم دوم عید ک حس میکنم ی چیزایی بوده ولی اونم مطمعنم ک وارد من نشدش....۱۲ روزه دقیقا عزیز.....اره فردا حتما زعفرون دم میکنم میخورم...دعا کن برام ☹️😢

هفتع هفت...نع اصلا دکترم نرفتم ...

سونوی قلب رفتی؟ من نبودم داغونم ....کاش بمونه واسم سابقه سقط هم دارم....من فقط موقع ادرار میاد  واسه تو قهوه ای تیره ست ؟ واسه من شیری مایل به قهوه ای

ایشالا ک باردار نباشی حتمن فردا بیبی چک بزن از استرس درمیای  اینکه سقط کنی یا ن یه مسئله شخصیه ...

اره عزیزم درسته....مرسی از درک و شعورت❤️....اره ایشاللع ک نباشم ...حتما بیبی چک میزنم فردا

سونوی قلب رفتی؟ من نبودم داغونم ....کاش بمونه واسم سابقه سقط هم دارم....من فقط موقع ادرار میاد  ...

قهوه ای تیره انگار خون کهنه س....بارداریم ناخو‌استه بوده خیلی دم نوش اینا خوردم که پری بشم.اولایل دیگه وقتی بی بی  مثبت شد ناامید شدم.......منتظرم شاید خودش میخاد سقط بشه....

قهوه ای تیره انگار خون کهنه س....بارداریم ناخو‌استه بوده خیلی دم نوش اینا خوردم که پری بشم.اولایل دی ...

خون کهنه خوبه یا بد؟ من بچه ندارم خیلی وقت آرزو دارم خدا ی بچه بهم عطا کنه