میدونیچرا نمیتونم ببخشمت ؟؟ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ منمیدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم انجام ندادم اما بقیه دیدم خیلی عوض شدن یعنی قشنگ تر شدن اگه دکترت خوب باشه هیچ عوارضی هم نداره
حالا اونایی ک انجام دادن واقعا صورتاشون نیاز داشت؟؟
یا پر بود صورتشون خوب بود اما دوست داشتن و انجام دادن؟؟
میدونیچرا نمیتونم ببخشمت ؟؟ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ منمیدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا
حالا اونایی ک انجام دادن واقعا صورتاشون نیاز داشت؟؟ یا پر بود صورتشون خوب بود اما دوست داشتن و انجا ...
بعضی ها صورتاشون استخوانی فوقالعاده لاغر بود واقعا نیاز داشتن و خیلی ام جوون شدن هم پوستشون کشیده تر و صاف تر شد هم صورتشون پر و قشنگ شد .بعضی ها هم خیلی ام نیاز نبود یعنی صورتشون معمولی بود اما خب برا زیباتر شدن انجام دادن و تاثیرش هم خیلی خوب بوده.البته باز تاکید میکنم دکترت باید باتجربه و خوب باشه
چربی هیچ ریسکی نداره بعدم وقتی چربی ار بدن خودت گرفته میسه و بلافاصله ب صورت تزریق میشه چ عفونتی مبتونه داشته باشه. اما ژل چون یه چیز خارجی و جذب بدن نمیشه خیلی خطرناکه برا صورت .ژل برا لب و چونه جواب میده عوارض نداره اما برا صورت ابدا مناسب نیست چون صورت بافتش نرمه