2777
2789
عنوان

تزریق چربی واس گونه _صورت

101 بازدید | 11 پست

سلام کیا چربی تزریق کردن واس گونه هاشون؟؟؟ 

خوشکتر شدین؟؟

اثرش تا چندوقته؟؟

عوارض دائمی دیدین؟؟

میدونی‌چرا نمیتونم ببخشمت ؟؟‌ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ من‌میدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم انجام ندادم اما بقیه دیدم خیلی عوض شدن یعنی قشنگ تر شدن اگه دکترت خوب باشه هیچ عوارضی هم نداره

حالا اونایی ک انجام دادن واقعا صورتاشون نیاز داشت؟؟

یا پر بود صورتشون خوب بود اما دوست داشتن و انجام دادن؟؟

میدونی‌چرا نمیتونم ببخشمت ؟؟‌ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ من‌میدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا

چربی خوب نیست ریسک عفگنتش زیاده و احتمال اینک حرکت کنه خیلیه

ژل بزن لااقل اگ دوس نداشتی انزیم میزنی تموم میشه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
حالا اونایی ک انجام دادن واقعا صورتاشون نیاز داشت؟؟ یا پر بود صورتشون خوب بود اما دوست داشتن و انجا ...

بعضی ها صورتاشون استخوانی فوقالعاده لاغر بود واقعا نیاز داشتن و خیلی ام جوون شدن هم پوستشون کشیده تر و صاف تر شد هم صورتشون پر و قشنگ شد .بعضی ها هم خیلی ام نیاز نبود یعنی صورتشون معمولی بود اما خب برا زیباتر شدن انجام دادن و تاثیرش هم خیلی خوب بوده.البته باز تاکید میکنم دکترت باید باتجربه و خوب باشه  

چربی خوب نیست ریسک عفگنتش زیاده و احتمال اینک حرکت کنه خیلیه ژل بزن لااقل اگ دوس نداشتی انزیم میزنی ...

خب ژل زود میره اما چربی خیلی میمونه

چربی خوب نیست ریسک عفگنتش زیاده و احتمال اینک حرکت کنه خیلیه ژل بزن لااقل اگ دوس نداشتی انزیم میزنی ...

ژل هر ۶ ماه یکسال نیاز به تزریق داره هزینشم بالاست

ولی چربی ماندگارتره و حرکت هم نمیکنه

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

چربی هیچ ریسکی نداره بعدم وقتی چربی ار بدن خودت گرفته میسه و بلافاصله ب صورت تزریق میشه چ عفونتی مبتونه داشته باشه. اما ژل چون یه چیز خارجی و جذب بدن نمیشه خیلی خطرناکه برا صورت .ژل برا لب و چونه جواب میده عوارض نداره اما برا صورت ابدا مناسب نیست چون صورت بافتش نرمه   

خب ژل زود میره اما چربی خیلی میمونه

ولی ب عواقبشم فک کن ک ممکنه عفونت کنه و نامتقارن بشه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
ژل هر ۶ ماه یکسال نیاز به تزریق داره هزینشم بالاست ولی چربی ماندگارتره و حرکت هم نمیکنه

عزیزم من خودم بیوتی تراپیستم و تومطب پزشک کارای زیبایی انجام میدم

من دیدم اکثر پزشکااینو میگن و حتی خودم ک اونجام میبینم ک اونایی ک ژل زدن خیلی بهتر نتیجه میگیرن ولی چربیا کلا ی جوری میشه فرم صورتشون ک من پسندم نیتس

چربی هیچ ریسکی نداره بعدم وقتی چربی ار بدن خودت گرفته میسه و بلافاصله ب صورت تزریق میشه چ عفونتی مبت ...

عزیزم من خودم بیوتی تراپیستم ودستیار پزشک زیبایی

من تومطب کاربادستگاهوموادانجام میدم پزشکایی ک دیدم اکثرا نظرشون ب اینه ک چربی خوب نیست