2777
2789
عنوان

بنظرتون از کار و رانندگی و تنهایی خرید کردن بگذرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 65 پست
من بودم کنار می اومدم وقتی حاضره همه جا کنارم باشه باید ببینی مدل خودت چه جوریه

چی بگم والله..واقعا همه جا باهامه..همیشه دردسترسه..ولی خب من آدم اجتماعی ام دوس دارم تو جامعه فعال باشم..از رانندگی لذت میبرم

من شخصا نمیتونم تحمل کنم این چیزا رو

میخوام برم سرکار و برگردم یا خرید کنم یا بچه هامو با ماشین ببرم بیرون بچرخونم یا آخر هفته با همکارام برم کافه یا هزار تا کار دیگه 

ولی اگه تو میتونی تحمل کنی بحث چیز دیگه ایه 

نسبت به نظر بقیه تصمیم نگیر شرایط هرکس فرق میکنه 

ممکنه این چیزی که تو میگی برا کسی که گواهینامه نداره یا دانشگاه نرفته نمیخواد بره سرکار مهم نباشه 

ولی برا یکی دیگه بشدت مهم باشه

Having fun while stuck in life

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم به همین چیزایی که گفتی فکر میکنم و دودل هستم برا همینا..هرجا بخوام منو میبره هروقت بگم بیا ...

پس دیگه بهش فکر نکن

شاید الان بنظرت مشکل بیاد

ولی بعدا میبینی هیچ نیازی هم بهش نداشتی که بخوایی سرش بحث کنی...

شماهم آزادانه هروقت عشقت کشید بگو میخوام برم بیرون ه ا بخورم پاشو باهام بیا

میخوام خرید کنم منو ببر

مطمئنم چون خودشون این شرط هارو گذاشتن حتما همراهیت میکنن

دو روز دیگه هم بچه دار میشه، حتما باید یکی باهات بیاد

بنظرم تو این سایت دیگه مطرح نکن، تعریف همه از زندگی متفاوته، و نظراتشون قطعا ته دلت تاثیر آزار دهنده کوچیکی خواهد گذاشت

میگه هرجای بخوای خودم میبرمت.نبودم هم باتاکسی برو..درجواب همچین آدمی چی باید گفت که دهنش بسته شه؟

درکت میکنم آدم وقتی محدود بشه نسبت به موارد حریص تر میشه 

همسرت صفات مثبتش هم خوبه 

ببین مثلا تایمی که با خودش میری جایی راضیش کن رانندگی کنی 

حتما یه کلاس یا باشگاهی ثبت نام کن و تایمی رو برای خودت باش 

بهش بگو قراره کار نکنم ماهانه یه مبلغی برات واریز کنه 

من شخصا نمیتونم تحمل کنم این چیزا رو میخوام برم سرکار و برگردم یا خرید کنم یا بچه هامو با ماشین ببر ...

دقیقا خیلی جواب خوبی دادی..فوق لیسانس گرفتم تو بهترین دانشگاه و نمیتونم زحمتهامو فراموش کنم..

اسی شوهرم بد دل بود خسیس بود ازخونه رفتن من به بیرون براش عداب الهی بود .خسیسی شو با انواع اقسام راه ها کمی برطرف کردم بد دل بودن شم کرونا گرفت بدجور تنها موندخونه به هیچکسم هم نباید میگفتیم کرونا گرفته چون مادرش مریض بود چیزیش میشد مینداختن سراین پس مجبورا اجازه داد به دکتر ساعت ۱ شب بزنگم پرستار مرد ساعت ۲ نصف شب بیارم خونه با ماشین دکتر رو خودم بیارم خونه خریدکنم تنها موند۲۰ روز فهمیدچی به چیه گذاشت کنار بعضی ازاخلاق هاشو البته بعده سال زندگی 

دقیقا خیلی جواب خوبی دادی..فوق لیسانس گرفتم تو بهترین دانشگاه و نمیتونم زحمتهامو فراموش کنم..

اکثرا فکر میکنن کار کردن فقط برا پوله 

میگن خب بگو سرکار نمیرم بهم پول بده

در حالی که خیلیا مثل خود من فقط برا پول کار نمیکنن 

یه دانشی تخصصی داری که دلت میخواد ازش استفاده کنی نه اینکه بشینی تو خونه

Having fun while stuck in life

مطمن باش کم کم ازسرش بیوفته این چیزا توالان طلاق گرفتی رفتی با یکی دیگه ازدواج کردی اون طرف خیانت کرد بهت ببین میتونی تحمل کنی یه سال دوسال این کاراشو تحمل کنی بهتره .انسانیت اینا همش درست ولی فعلا جا نیوفتاده خیلی