2777
2789
عنوان

بنظرتون از کار و رانندگی و تنهایی خرید کردن بگذرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 65 پست

اگر زیاد بهش فکر کنی، بزرگ بنظر میاد...

اگر نیاز مالی نداری، میشه کار نکرد

اگر هرجا بخوایی بری بی چون و چرا میبرت، رانندگی هم میشه نکرد

اگر موقع خرید بهت ایراد نمیگیره، دونفره بیشتر خوش میگذره تا تنهایی...

نمیگم کنار اومدن راحته ولی چیزی هم نیس که مشاور بهت گفته ببین باهاش کنار میایی یا، یعنی کنار نیایی طلاق بگیری؟!!! مشاورت مشکل داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مصلا تو رانندگی میخان چیکارت کنن؟اینا ابتدایی ترین حق انسان بودنته من بودم نمیگذشتم

میگه هرجای بخوای خودم میبرمت.نبودم هم باتاکسی برو..درجواب همچین آدمی چی باید گفت که دهنش بسته شه؟

اگر زیاد بهش فکر کنی، بزرگ بنظر میاد... اگر نیاز مالی نداری، میشه کار نکرد اگر هرجا بخوایی بری بی ...

دقیقا منم به همین چیزایی که گفتی فکر میکنم و دودل هستم برا همینا..هرجا بخوام منو میبره هروقت بگم بیا بریم بازار پایه است و وقت میذاره دست ودلبازه و ...

میگه هرجای بخوای خودم میبرمت.نبودم هم باتاکسی برو..درجواب همچین آدمی چی باید گفت که دهنش بسته شه؟

بگو رانندگی کردن و مستقل بودن من چی داره که انقد ازش میترسی

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

نظر من اینه هیچوقت نمیشه روی آینده حساب کرد بنابراین آدم باید جوری زندگی کنه ک اگه خدایی نکرده ی روز همسرش از دنیا رفت یا اصلا ب هر دلیلی نخواست با خانمش ب زندگی ادامه بده اون زن نابود و بیچاره نشه و بتونه از پس زندگیش بربیاد

و از نظر من کار کردن و رانندگی بلد بودن از واجباته 

دیگه شما خودت شرایط زندگیت رو بسنج