2777
2789
عنوان

بنظرتون از کار و رانندگی و تنهایی خرید کردن بگذرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 65 پست
کسایی بودن که بعلت بددلی جدا شده باشن؟

بله بودن و خیلی ام پشمونن

۲ تا از دوستای خودم یکی بچه داشت یکی بدون بچه جفتشون پشیمونن،از وقتی جدا شدن سرکوفت میشنون فقط ۱۰۰ بار میگن کاش همونجا مونده بودیم ،میدونی دیگه وقتی ادم ازدواج میکنه سختشه بخواد برگرده من میکم اگه دلیل قانع کننده ای باشه اره مثلا خیانت پول ندادن خسیس بودن دست بزن داشتن ولی این دلیلی نیست که بخوای کلا زندگیتو بیخیال بشی من بودم زندگیمو میکردم اهمیت نمیدادم به خدا پشیمون میشی به جدایی فکر کنی حالا باز خود دانی 

بله بودن و خیلی ام پشمونن ۲ تا از دوستای خودم یکی بچه داشت یکی بدون بچه جفتشون پشیمونن،از وقتی جدا ...

یه مشاورا همینو میگفت..گفت اینقد سراغ دارم که پشیمون شدن..

عریزم ممنون که برامن وقت گذاشتی و جواب دادی عاقلانه..دعا کن تصمیم درست بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه وقت هست به خاطر امنیت این حرفا زده میشه که یه محیط هایی و یه ساعاتی نری بهتره و این خوبه ، ولی یه وقتم ترس از ارتباطاتی که ممکنه در جامعه و یا محیط کار بگیری و یا طرف مقابل چیزهای مختلف رو ببینه و در زندگی مشترک بیاره که این بده و متضاد آزادی چه زن و چه مرد! وقتی کسی به شریک زندگیش اطمینان داشته و چندین سال بشناسدش و از جنس خودش باشه ، چه دلیلی  جز بیماری ذهنی و تعصبات اخلاقی هست در ایجاد چنین محدودیت هایی!

6 سال..دقیقا از اول عروسی شروع شد..من بهانه ای دستش ندادم. خانوادگی اینجورین  پدر وبرادراشم این ...

ببین عزیزم هر آدمی ویژگی های مثبت و منفی داره (آدما خاکستری هستن) 

صفات مثبت و منفی همسرت رو بنویس ببین کدوم کفه سنگینتره