2777
2789
عنوان

تهدید میشم به مرگ

399 بازدید | 21 پست

اینو مینویسم یادگاری بمونه

چون میدونم هیچ وقت از مشکلاتم چیزی حل نمیشه

ولی برا آیندگان میمونه 

الان ک دارم اینو مینویسم ، چن دقیقه قبلش تهدید شدم ب مرگ

مدرک تحصیلی پدر مادرم دکتری هس و جایگاه خوبی دارن ولی ....

هر دوشون بیماری پارانوئید دارن

ولی تحت هیچ شرایطی برا درمان نمیرن چون از نظر خودشون کاملا سالمن

پدر و مادرم من رو با 27 سال سن ، تا جایی ک بتونن میزنن

دیشب بابام چندتا گلدون شیشه ای سمتم پرت کرد و خاست با اونا من رو بکشه

الانم صداش رو میشنوم که همش میگه فوقش میخاد با کشتن من بره زندان دیگ

وقتایی ک من رو میزنن خاهرم جلوش رو تقریبا میگیره

من واقعا کار خطایی نکردم

من شب ها با استرس تا نصف شب بیدار میمونم چون همیشه میگن که الان میتونی موقع کتک خوردن از خودت دفاع کنی ولی شب ک خابیدی نمیتونی

همش به محیط کارم تماس میگیرن و آبروم رو میبرن

هرچی پول درمیارم رو از من میگیرن

هر روز کیف و وسایلم رو میگردن و دیشب مامانم هرچی تو کیفم بود رو ریخت تویه سطل زباله

کاری کردن ک همسرم به اون آرومی و ساکتی ، صداش در بیاد و از من جدا بشه

البته کامل جدا نشدیم چون مامان بابام ب خاطر پول همه کار میکنن

چندساله تویه برزخ طلاق گیر کردم ب خاطر اینکه پدر مادرم دنبال پول مهریه هستن

براشون مهم نیست ک دخترشون چندساله تویه برزخ طلاق گیر کرده

برزخ طلاق یعنی اینکه نه با همسرت زندگی میکنی و نه جدا شدی ، یعنی تکلیفت با خودت مشخص نیس . 

هیچ کسی حاضر نیست با اینا رفت و آمد کنن

نمیذارن هیچ چیزی به عنوان پس انداز بمونه

همش رو سره چن دقیقه خرج میکنن

ب خاطر پدر مادرم ناراحتی قلبی و گوارشی و میگرن و ... گرفتم

چی بگم والا

مشکل من حل نمیشه

بماند ب یادگاری

اعمال روز شمس الشموس ۱۹ فروردین ماه مصادف است با شمس الشموس روزی که از ساعت ۱۱ صبح تا ۱۱ شب خورشید طوری در آسمان قرار میگیرد که حاجتها برآورده می شود. آداب دعا در این روز چنین است که باید سوره شمس را بخوانید و پس از پایان هر آیه بگویید: یا شَمس الشُموس یا اَنیس النُفوس اَدرِکنی سپس به نمک یا اب فوت کنید. روز ۱۹ فروردین روز شرف الشمس است، و در سال یکبار اتفاق می افتد، دوست داشتم شما هم در مورد این روز بدانید و مرا هم از دعای خودتان بی نصیب نگذارید، التماس دعا

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فرار کردن از خونه ام همیشه بد نیستا

یکم تحمل کن پول جمع کن یه کار پیدا کن برو یه شهر دور😶

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

خب چرا از این شیطان های دیوونه سایکو جدا نمیشی؟

اگه شوهر داری و استقلال مالی دقیقا چه وابستگی ای بهشون داری؟

به چه حقی اجازه میدی پولتو ازت بگیرن؟

اصلا چرا تو خونه اونا هستی هنوز؟

خودتو جمع و جور کن دختر

اگه پول داری جدا زندگی کن برا خودت. واای خدا خودش کموت کنه. یا امام زمان ظهور کن

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

اگ شوهرت پشتته چرا نمیری سمت اون ...ولشون کن خونواده اتو

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...

نظرت در مورد اینکه بچسبی به زندگی خودت و همسرت چیه ؟

بعد از ازدواج شما یک خانواده مستقل داری چیکار داری به پدر و مادرت؟

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!