عشق آتشین و شاهزاده خر سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛ 💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عشق آتشین و شاهزاده خر سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛ 💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر
اگه پارتی داشته باشی و سابقه موفق وگرنه بایه بیکار فرقی نداری
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
من الان حسابداری میخونم سخته واقعاخب هر رشته ای سختیای خودشو داره ولی میترسم آینده نداشه باشه
همه رشته ها همینه ، باید علاقمند باشی به کارت و حرفه ای، مطمئن باش بهترین کار گیرت میاد اصن فکرشو نک ...
صد درصد حقوق بهتره حداقل یه ازمون وکالت داره که خودتو نشون بدی منم بین حقوق و حسابداری بودم خیلیا گفتن حسابداری عالیه آینده داره و ... بله شغل هس ولی رزومه پر پیمون و پارتی کلفت هم درکنارش باید باشه وگرنه مشاغل معمولی باقی استخدامیاش مثل صندوقدار فست فود ...
اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
من حسابداری خوندم و الان شاغلم خیلی جاها پیشنهاد کاردارم حقوقشم اداره کار هست
چ خووب
حقوق بهتره بنظرم چون یه آزمون وکالت داره که میتونی بخونی قبول شی بی دردسر وکیل شی و یه رشته ی واحد و خوبیه برا ادامه تحصیل اذیتت نمیکنه ولی حسابداری یه رشته جست و گریخته از رشتهای اقتصاد مدیریت ها و مهندسی هست که برا ادامه تحصیل واقعا سخته.پذیرش دکتری حسابداری بسیار محدود و کمه ولی حقوق حتی دکتری هم بخوای بخونی منابعش در دسترس و بهتره
اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍