2777
2789

بچه ها خواهرم عید شمعدونی خریده دوتا اول گل قرمز صورتی داشت بعد گل برگ هاش ریخت اونا که غنچه بودن خشک شد حالا برگ هاش سیاه زرد شد خیلی زود زود آب نمیدم نمیدونم چیکارش کنم توی حیاط گزاشتم که آفتاب بخور اونم آفتاب صبح که زیاد داغ نباشه چیکار کنم دوبار سبز بشه 

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  

منم اینقد این گلو دوس دارم

هرچی خریدم خراب شد. بالای 10بار خریدم و طبق دستورالعملایی ک دادن پیش رفتم باز خشک شد

نگهداریش سخته.

رطوبت هم میخواد

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا شمعدونی خیلی کم دیدم تو خونه بخری بیاری خراب نشه منک چندبار خریدم هرچندبارم خراب شدن

عه حالا نمیدونم چیکار کنم  

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
منم اینقد این گلو دوس دارم هرچی خریدم خراب شد. بالای 10بار خریدم و طبق دستورالعملایی ک دادن پیش رفت ...

اره بخدا حس میکنم باعث قتلش  دارم میشم 😐😐

الان من شمعدونی دارم نبردم حیاط..3 روز یبار بهش آب بده گل میده...معمولا هم تابستون زیاد گل میده

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اب بده  هر روز يا يه روز درميون نور زياد هم ميخاد

توی حیاط گزاشتم آب یک روز در میکنم میدم

الان من شمعدونی دارم نبردم حیاط..3 روز یبار بهش آب بده گل میده...معمولا هم تابستون زیاد گل میده

فقط آب بدم کار دیگه لازم نیست انجام بدم مثل کود یا چیز دیگه

آبدهی هفته ای یبار

افتاب مستقیم نباشه ولی جاش پرنور باشه

جاش گرم نباشه خیلی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
فقط آب بدم کار دیگه لازم نیست انجام بدم مثل کود یا چیز دیگه

من داره یه سال میشه خریدمش والا من عوض نکردم گلدونو کودم ندادم...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
آبدهی هفته ای یبار افتاب مستقیم نباشه ولی جاش پرنور باشه جاش گرم نباشه خیلی

حیاط  گزاشتم آفتاب فقط صبح مستقیم بهش میخوره  واسه دو ساعت فقط آب نفهمیدم هفته یه بار بدم یا سه روز یه بار؟؟راستی کود چیکار کنم  روی برگ هاشم سیاه شده

من داره یه سال میشه خریدمش والا من عوض نکردم گلدونو کودم ندادم...

آخه پست بالا گفته یکی هفته یه بار آب بده شما گفتین سه روز یه بار راستی مال شما هنوز گل میده؟؟