سلام
نامزد من یه فامیل دورداره که خاله صداش میزنه وسالها از بچگی باهاشون بزرگ شده ولی رفتار این خاله عجیبه
مثلا خیلی به همسر من نزدیک میشه مدام بهش پیام میده گاهی هم پیام های عاشقانه (خانواده همسرم خیلی مذهبین)
از ظاهرشم بگم که ۲۰ سال بزرگتر از نامزدمه و وزنش بالای ۱۳۰ کیلو با قد ۱۵۰ درب و داغون ولی به شدت سیاست مدار و سر وزبون دار
و یه چیز دیگه که به اسمدرک کردن خیلی از مسایل نا متعارف روواسه همسرم عادی جلوه میده
مثلا اسم داره و هزار تا مرض دیگه بعد بستر سیگار کشیدن رو واسه نامزد من تو خونش فراهم میکنه با اینکه شوهر خودش سیگاری نیست طوری پنجره آشپزخونشو سوراخ کرده بود که نامزد من اونجا سیگار بکشه
یا توزمستونا که پنجره باز نمیکنه دریچه هود رو در میاره
یا وقتی ما دوستبودیممدام زنگ میزد و منو به اونجا دعوت میکرد
رفتارای ضد ونقیضی داره میدونه خانواده نامزد من خیلی متعصب و دارای چهار چوبن این میاد تو خونش این چهار چوب ها رو واسه نامزد من بر میداره که چی به نامزدم نزدیک بشه
بعد این خانم با این ادعای روشنفکری که داره به دختر ۳۴ ساله مجردش اجازه نمیده پیوند ابروهاشو برداره تازه ما شهرستان هم نیستیم و تهران زندگی میکنیم
حالا هدفش چیه مادر نامزد من به شدت عاشق پسرشه و حرف حرف اونه و و واقعا هر کس به نامزدم محبت کنه رو خیلی بهش احترام میکنه خانواده نامزدم وضع مالی خیلی خوبی دارن ولی اون خاله خیلی وصع مالی ضعیفی دارن
مادر همسر من تو کار خیر و سر جهیزیه دختر بزرگ این خانم خیلی کمک کرد الانم به شدت خودشو به نامزد من نزدیک کرده و مادر همسر منم کلی هواشو داره...
حالا کجای کار میلنگه اول اینکه من وقتی بهش گفتم چرا اجازه میدید نامزدم اینجا سیگار بکشه و جلوشو نمیگیرید منو پیچوند و دید دارم فضولی میکنم اصلا دوست نداره برم خونش ولی مدام نامزدمو دعوت میکنه
خبرش دیشب تا دیر وقت مهمون خونه نامزدم بودن بعد که رفته خونه تا ساعت ۳ صبح به نامزدم اس میداد
به نظرتون با مادر نامزدم در میون بذارم؟؟؟ دیوونه شدممم