2777
2789
عنوان

خاله منحرف

8879 بازدید | 55 پست

سلام

نامزد‌ من یه فامیل دور‌داره که خاله صداش میزنه و‌سالها از بچگی‌ باهاشون بزرگ شده ولی رفتار این خاله عجیبه

مثلا خیلی به همسر‌ من ‌نزدیک میشه مدام بهش پیام میده گاهی هم پیام های عاشقانه (خانواده همسرم  خیلی مذهبین)  

از ظاهرشم بگم که ۲۰ سال بزرگتر از نامزدمه و وزنش بالای ۱۳۰ کیلو با قد ۱۵۰ درب و داغون ولی به شدت سیاست مدار و سر و‌زبون دار

و یه چیز دیگه که به اسم‌درک کردن خیلی از مسایل نا متعارف رو‌واسه همسرم‌ عادی جلوه میده

مثلا اسم داره و هزار تا مرض دیگه بعد بستر سیگار کشیدن رو واسه نامزد ‌من تو خونش فراهم میکنه با اینکه شوهر‌ خودش سیگاری نیست طوری پنجره آشپزخونشو سوراخ کرده بود که نامزد من اونجا سیگار بکشه

یا تو‌زمستونا که پنجره باز نمیکنه دریچه هود رو در میاره

یا وقتی ما دوست‌بودیم‌مدام زنگ میزد و منو به اونجا دعوت میکرد

رفتارای ضد و‌نقیضی داره میدونه خانواده نامزد من خیلی متعصب و دارای چهار چوبن این میاد تو خونش این چهار چوب ها رو واسه نامزد من بر میداره که چی به نامزدم نزدیک بشه 

بعد این خانم با این ادعای روشنفکری که داره به دختر ۳۴ ساله مجردش اجازه نمیده پیوند ابروهاشو برداره تازه ما شهرستان هم نیستیم و تهران زندگی میکنیم

حالا هدفش چیه مادر نامزد من به شدت عاشق پسرشه و حرف حرف اونه و و واقعا هر کس به نامزدم محبت کنه رو خیلی بهش احترام میکنه خانواده نامزدم وضع مالی خیلی خوبی دارن ولی اون خاله خیلی وصع مالی ضعیفی دارن

مادر همسر من تو کار خیر و سر جهیزیه دختر بزرگ این خانم خیلی کمک کرد الانم به شدت خودشو به نامزد من نزدیک کرده و مادر همسر منم کلی هواشو داره...

حالا کجای کار میلنگه اول اینکه من وقتی بهش گفتم چرا اجازه میدید نامزدم اینجا سیگار بکشه و جلوشو نمیگیرید منو پیچوند و دید دارم فضولی میکنم اصلا دوست نداره برم خونش ولی مدام نامزدمو دعوت میکنه

خبرش دیشب تا دیر وقت مهمون خونه نامزدم بودن بعد که رفته خونه تا ساعت ۳ صبح به نامزدم اس میداد

به نظرتون با مادر نامزدم در میون بذارم؟؟؟ دیوونه شدممم

تاجای من میدونم خاله ب ادم فاحشه و هرزه میگن 

همچیو بگید اگر جواب درستی ندادن بهم بزنید همین اولش بهتره تا درگیر ی سری ماجراها بشید

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاجای من میدونم خاله ب ادم فاحشه و هرزه میگن  همچیو بگید اگر جواب یدرستی ندادن بهم بزنید همین ...

فهمیدی چی گفتی اگ خاله بشی ینی توام میشی....بدونین چی مینویسید

خیلی جاهابدردخیلیاخوردیم٬ولی حیف بیشتردرداروازهمون خیلیاخوردیم  

ب نامزدت بگو زیاد باش رفت و امد نکنه

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.
فهمیدی چی گفتی اگ خاله بشی ینی توام میشی....بدونین چی مینویسید

میشه درست بخونید همچیو و چرت نگید؟ باتشکر

گفتن ازفامیلای دور همسرشون هستن و بهشون میگن خاله

ن خاله خوده طرف باشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چقدر آدم عجیبیه. با خود نامزدت صحبت کن

دیشب باهاش صحبت کردم نامزدم زود از کوره‌ د ر‌میره ‌میگه ‌خاله اولین‌ کسی‌ بود ‌که از ما حمایت کرد کنار ‌هم‌ باشیم و ...

با میگه یعنی چی اس داد حال تو رو‌پرسید بعدشم گفت بیدارید نخوابیدید و .... خیلی عصبی شد خلاصه و گفت تو به من تهمت میزنی گیر میدی میدونستم اینارو میگی و با تندی باهام رفتار کرد

شک نکن برو بگو به مادر نامزدت که داره سیگار کشیدن وواسه نامزدت عادی میکنه

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455
میشه درست بخونید همچیو و چرت نگید؟ باتشکر گفتن ازفامیلای دور همسرشون هستن و بهشون میگن خاله ن خاله ...

چ ربطی داره ب دورونزدیک دلیل نمیشه اسم خاله روب گندبکشی اون خاله هابحثشون جداس ک بکارمیبرن ربطی ب این موضوع نداره

خیلی جاهابدردخیلیاخوردیم٬ولی حیف بیشتردرداروازهمون خیلیاخوردیم