2777
2789
عنوان

اقدام و قرص کلومفین

102 بازدید | 8 پست

سلام خانوما روزتون بخیر من ۲روز پیش مراجعه کردم برای چکاپ و پریود تقریبا نیمه منظمی دارم ،و قصد بارداری دارم و از دیروز تخمدانم خیلی درد میگیره با اینکه الان فقط دگزامتازول و لتروزول شروع شده این طبیعیه؟  وهنوز کلومفین شروع نشده و برای جلسه اول مصرف روزانه دوز۵دگزامتازون و دوز۵لتروزول ودوز ۱۰۰کلومفین تجویز شده مگر این دوز برای تنبلی تخمدان تجویز نمیشه؟من تنبلی ندارم😭

ربطی به تنبلی نداره منم تنبلی نداشتم ولی چون میخواستم زود باردار بشم داد و بعدم آمپول پروژسترون میدا ...

مرسی عزیزم از کمکت 

شما هپ وقتی داروهارو میخوردی درد داشتی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم از کمکت  شما هپ وقتی داروهارو میخوردی درد داشتی؟

بله چون تخمدان شروع به فعالیت می‌کنه نگران نباش فقط انشاالله بعد بارداری به دکتر بگو با دارو باردار شدی تا برای اطمینان سه ماه اول بهت شیاف بده و قرص آسپرین

بله چون تخمدان شروع به فعالیت می‌کنه نگران نباش فقط انشاالله بعد بارداری به دکتر بگو با دارو باردار ...

ممنونم عزیزدلم چشم 

لطف کردی گفتی 

خداکمک کنه 

واقعا خیلی درد داره

ممنونم عزیزدلم چشم  لطف کردی گفتی  خداکمک کنه  واقعا خیلی درد داره

ممنون عزیزم انشاالله همین ماه باردار میشی نگران نباش طبیعیه دردها چندروز دیگه قطع میشه و احتمال بارداری چون تنبلی نداری این ماه زیاده پس قرص فولیک اسید حتما مصرف کن 

ربطی به تنبلی نداره منم تنبلی نداشتم ولی چون میخواستم زود باردار بشم داد و بعدم آمپول پروژسترون میدا ...

بعدشمابااوناباردارشدین دفعه اول؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏