2777
2789

دوستان پسر من سه سالو چهار ماهشه خیلی لجباز و گستاخ شده گاهی اوقات اصلا به حرفم گوش نمیده تمام روز باهاش سروکله میزنم گاهی اوقات عصبی میشم داد میزنم که اونم میاد میگه مامان دیگه اینکارو نمیکنم و چند دیقه بعد انگار نه انگار. این تکرار هر روز ماست گاهی اوقات خیییلی کم میارم واقعا نگران تربیتش هستم کمکم کنید اگر تجربه ایی دارید واقعا امشب درمانده شدم😓

امشب رو مبلا تف میکرد هرچی میگفتم نکن گوش نمیداد عصبی شدم بردمش تو اتاق البته با خودم، به مدت ده دیقه درو قفل کردم هی باباشو صدا زد من گوش نکردم بهتر نشد که بدتر شد اعصاب جفتمون داغون شد

کتاب های من دیگر ما رد بخون برای تربیت فرزند خیلی کمکت میکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون در مورد چی هست

درباره تربیت فرزند من از یه مشاور پرسیدم این کتاب رو توصیه کرد گرفتم میخونم عالیه واقعا مخصوصا کتاب بازی بازوي تربیتش من با همين کتاب تونستم اضطراب جدایی بچم رو خوب کنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اروم راهنماییش کن به درستی مدادم بگو کارا رو برات انجام بده و موقعی که انجامش داد بگو افرین پسر گلم اینا تشویقش کن 

بگو اگه این کارو انجام ندی حایزه میخرم 

برات 

عزیزم سنش هست صبر خوصله کن

بچه ها تو این سن لجبازن باید سعی کنی اهمیت ندی چون اگه دید حساسی بیشتر لج میکنن واقعا هم سحته البته بعضی بچه ها خیلی سررسختن لجباز کاری نمیشه کرد جز صبر و تحمل ولی بهتر میشه حتما 

دقیقا خواهر منم همینطوره ولی اون اینه ک میاد ما رو میزنه ..نمیدونم فکر  کنم اقتضای سنشون باشه&n ...

حتی بین منو همسرم اختلاف نظر پیش اومده، خواهر شمام عصبی میشه کنترلشو از دست میده؟

عزیزم برای اینکه یادش بمونه خیلی کوچیکه😍

وقتی کاری رو میگه انجام نمیدم، ناخودآگاه و از روی بچگی دوباره انجام میده

اصلا بعضی وقتا بچه ها متوجه نمیشن برای چی دعوا شدن و همین باعث لجبازیشون میشه.

معذرت خواهی هم برای اینه که شمارو ناراحت میبینه😁

باید یا حواسش پرت بشه و براش یه بازی راه بندازید، یا مطمئن بشی که کاملا متوجه موضوع شده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
روی بچه ها نباید فعل منفی به کار ببری اگه بگی نکن گوش نمیده مثلا بهش میگفتی برو توی دستشویی تف کن یا ...

اخ بخدا دقیقا بهش گفتم برو دستشویی ولی فقط کار خودشو میکرد من معمولا سعی میکنم حواسشو پرت کنم ولی گاهی اوقات موفق نمیشم

حتی بین منو همسرم اختلاف نظر پیش اومده، خواهر شمام عصبی میشه کنترلشو از دست میده؟

اره اگر ی چیزی مثلا مطابق خواستش نباشه شروع میکنه و جالب اینه اصلا کسی تا حالا این رو نزده ک بگیم ما اشتباه کردیم اینو زدیم