2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطوری  هر چی اون بگه من باید به اون عمل کنم :( وگرنه جنگ و دعوا و غر غر و عصبانیت و اعصاب ...

تا وقتی پیشش زندگی میکنی رئیس اونه مجبوری اطاعت کنی😅 همچین که دور بشی هم غرغر میکنه چرا نیستی و دلش تنگ میشه. عادیه😁

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
تمام ارث داده له برادرم اسم این دیگه فوق فرق گذاستنه چیزی که حق من بوده در مالحاضر ناراحتم و قط ر ...

ارث پدری تون رو یا ارثیه خودش رو؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
تا وقتی پیشش زندگی میکنی رئیس اونه مجبوری اطاعت کنی😅 همچین که دور بشی هم غرغر میکنه چرا نیستی و دلش ...

شوهر و یه بچه هم دارم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تاحدی خوبه صمیمی  ولی اعتقاداتمون شبیه هم نیست متاسفانه. مذهبیه و من نیستم. خیلی باهم گاهی وقتا مشکل داریم. یعنی اون گیر میده ها من به خدا حرفی نمی‌زنم 😕 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
ژینا اگه ماپرت تمام ارث بده به برادذت در حالی که تو خیلی له اون پول احتیتج داشتی و برا برادرت اصلا ا ...

نمیدونم والا

من اصولا اصلا مادی نیستم

اما تو شرایطم نیستم ک راحت حرف بزنم

شاید ناراحت میشدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عالی تنها عشقمه

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

فداش شم

فقط تخریب شخصیتی میککنه بعد آبرو بالا میندازه و زبون درازی میکنه'😂😂😂😂😂

خوبیم با هم خدارشکر

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
ارث پدریم

ارث پدری رو که میتونستی موقع انحصار وراثت امضا نکنی. مادرت نمیتونست چیزی بیشتر از حق خودش ورداره.