2777
2789

من برای جلوگیری میخوام دستگاه بزارم ولی نمیدونم چجوریه 

درد یا عوارضی داره؟

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
آره منم تازه زایمان کردم، 23 سالمه میتونم بزارم؟ انگار یه چیز اضافی گذاشتن اونجا؟ 😕چجوریه؟ 

نمیدونم فک کنم به سن ربطی نداره منم ۲۵ سالمه

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد زایمانم گذاشتم درد کمی داشت خیلی کم .

هیچی بعدش گاهی لک بینی و خونریزی زیاد که با قرص کنترل میکنم .‌

اما حس نمیکنم چیزی تو بدنمه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بعد زایمانم گذاشتم درد کمی داشت خیلی کم . هیچی بعدش گاهی لک بینی و خونریزی زیاد که با قرص کنترل میک ...

چه قرصی میخوری که لکه بینی رو قطع کنه 

تو رابطه جابجا که نمیشه؟

بعد زایمانم گذاشتم درد کمی داشت خیلی کم . هیچی بعدش گاهی لک بینی و خونریزی زیاد که با قرص کنترل میک ...

راست میگن که باید هرماه سونو بدیم چک کنیم جابجا نشده؟شما چندوقته گذاشتین؟؟؟

آره چون قرص اعصاب رو خراب میکنه، بقیه وسایل جلوگیری هم خطر دارن،  تصمیمم همین دستگاهه ولی نمید ...

منم تصمیمم این دستگاهه چون بارداری ناخواسته داشتم الان زایمان کردم میخوام بعد چهلمم بزارم

چه قرصی میخوری که لکه بینی رو قطع کنه  تو رابطه جابجا که نمیشه؟

نه جابه جا نمیشه 

فقط چیزای سنگین برنداری. من سنگین هم برداشتم اما جا به جا نشده بود در سونو گفتن .

مفنامیک اسید

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

راست میگن که باید هرماه سونو بدیم چک کنیم جابجا نشده؟شما چندوقته گذاشتین؟؟؟

نه .‌همون ماه اول فقط،، ببینن سر جاش نشسته یا نه .

بعدش هر ۶ ماه یه بار .  البته من بعد۱ سال رفتم جابه جا نشده بود .‌

من دوساله گذاشتم خیلی راضیم 

هزینش چقدره ؟درد که نداره؟موقع رابطه جابجا نمیشه؟

نه جابه جا نمیشه   فقط چیزای سنگین برنداری. من سنگین هم برداشتم اما جا به جا نشده بود در ...

هرچند وقت واسه چکاپش میری سونو که جابجا نشده باشه؟

نه .‌همون ماه اول فقط،، ببینن سر جاش نشسته یا نه . بعدش هر ۶ ماه یه بار .  البته من بعد۱ سال ر ...

آهاااا مررررسی عزیزم💋

هرچند وقت واسه چکاپش میری سونو که جابجا نشده باشه؟

هر ۶ ماه