2777
2789
عنوان

جوشام تمومی نداره😐🤦

209 بازدید | 16 پست

سلام خوبین بچه ها 

من چندین ساله دارم با جوشام دست و پنجه نرم میکنم 

اما هنوز درست نشده 

از مصرف و راکوتان و داکسی سایکلین و داروهای هورمونی 

تا داروهای گیاهی و انواع ماسک ها 

واقعا نمیدونم چیکار کنم دیکه 

دوسال بعد مصرف راکوتان خوب شد ولی مجداا برگشت 

شغلمم پرسناریه و همش ماسک رو صورتم 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر پوستتو عوض کن ،رژیم غذایی تم عوض کن مثلا غذاهای چرب و کالری دار کمتر بخور سبزی جات زیاد بخور،صورتتو بوخور بده،عرق کاسنی بخور

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
اره چربه  همه نوع فیس واش و تونری هم امتحان کردم  جدیدا با باله آ آلمانی دارم میشورم&nbs ...

فقط فیس واش و تونر کافی نیست آبرسان هم حتما بزن هفته ای دوبار اسکراب بزن یه بار ماسک کاهنده چربی بزن اول باید چربی پوستت کنترل کنی 

منم اینجوری بودم. یه بنده خدایی بهم گفت با شامپو بچه لطیفه صورتتو بشور واقعا جواب گرفتم. هرچند متاسفانه جای جوشهای قبلی موند رو صورتم. تاکید می‌کنم حتما حتما شامپو بچه لطیفه باشه نه مارک دیگه ای

اصلا تایم ورزش ندارم یکسره شیفت بیمارستانم

تعریق خیلی خوبه هم هورمونا رو منظم میکنه هم باعث پاکسازی پوست میشه 

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
آبرسان هم میزنم نیتروژینا  فیشالم شروع کردم میرم

من خودمم جوش داشتم هر چی دکتر میرفتم فایده نداشت بعد یه خانمی که مشاور پوست ومو بود بهم مشاوره داد و چند تا محصول مثل فیس واش و تونیک و ابرسان و ضد آفتاب که هر روز بزنم یه اسکراب داد برا جای جوش و کم شدن چربی پوستم که هفتگی دوبار میزنم یه ماسک گچی کاهنده چربی هم داد اونم هفته ای یه بار میزنم یه ژل ضد جوش هم داد که اگه جوش زدم سریع روش بزنم تا خوب شه در کل الان صورتم کامل خوب شده دیگه جوش ندارم