2777
2789
پیشنهاد میدم پیج مهدی رستم پورو ببینی یه هایلایتش فقط درمورد سی سی 

ایدیش رو میدی عزیزم؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاگری هم شغله

انقدرا هم اسون نیست

من فقط ۳ تا بلاگر دنبال کردم

یکیش چون هر دایرکتی برای راهنمایی جهیزی ب سرعت و با حوصله توضیح میده و معرفی محصولاتش عالیه و حتی یکدونه تبلیغ نداره

یکی دیگه هم چون اموزش کارکردن با دستگاهای برقی اشپزخونه و نظافت داره که اونم عالیه

یکی هم چون مینیمالیسته و بشدت فرهنگ سازی غنی داره انجام میده

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
ایدیش رو میدی عزیزم؟

rostampour.mehdi تیک ابی داره

https://instagram.com/rostampour.mehdi?utm_medium=copy_link

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
اونو نمیشناسم من این دختره یگانه غفاریو دیدم حالم ازشون بهم خورد خیلییییییی چندشه

وای اگه اینو ببینی دم به دقیقه مجلس گرفته میزنه میرقصه اینقدرم بی حیاس که

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
بعضی هاشون اینطورن  ولی بعضیا هم اینطوری نیستن  فقط گارد می‌گیرید و میگید پول مفت میخورن ...

اکثرشون اینجورین.خیلیاشونم‌فالور فیک‌میخرن.زحمتی نمیکشن.نمونش اقوام‌خودم .اونایی که پیج خوب دارن و‌منصفن خیلی انگشت شمارن.اینکه جلو‌دوربین جارو‌کنی زحمت ظرف بشوری زحمت نیست اینا سو‌استفاده از سادگی و‌حماقت مردمه .اینکه جلف بازی در بیارن دایم مهمونی فیلم‌گرفتن زحمت نیست 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

لیاقت فالو شدن ندارن این بلاگرا(البته  به غیر از اونایی که کار اموزشی و فرهنگی انجام نمیدن)😑چر ...

من که هیچ وقت لایو اینا نرفتم ولی اتفاقی دیدم میان چرت گفتن یا تو‌ماشین اهنگ گذاشتن بالای هزار تا تو‌لایو.ولی لایوای که خودم بودم نویسنده هست طرف مفیده نهایت سی چهل نفریم دل ادم میسوزه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷