2777
2789
آره خیلیا تو فامیل ما چنتا ازین سکینه ۳ پستونا هستن که شبو روزشون صحبت کردن درمورد ایناس

سکینه 3 پستونا 😂😯😂😐

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیارو فالو کردی

مجلل( اشپزیه) یه خانوم فوووق العاده

خانومی جان

ساناز حسنی

سیسی

گلمنگلی

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بعضی هاشون اینطورن  ولی بعضیا هم اینطوری نیستن  فقط گارد می‌گیرید و میگید پول مفت میخورن ...

نه نه بحث آموزش جداس خب اون داره زحمت میکشه محتوی تولید میکنه من این بلاگرایی رو میگم ک زندگیشونو میریزن اینستا و عکس عروسیاشونو میزارن

همشششش دروغ میگن 

ظاهر زندگیشونو جذاب کردن که پول در بیارن 

اینا همه با ریختن بدن خودشون به بیرون 

با دروغ و سفره هایی الکی 

با لباس های مفتکی تبلیغات 

با رمان های دروغی زندگیشون

همشون ارزش بلاک دارن فقط 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

مجلل( اشپزیه) یه خانوم فوووق العاده خانومی جان ساناز حسنی سیسی گلمنگلی

فقط سی سی 🤣🤣

این کله گنده فیک هاست

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

فقط سی سی 🤣🤣 این کله گنده فیک هاست

من چیز بدی ازش ندیدم 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

کسی بلاگر نگین عابدزاده را میشناسه؟

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤
من چیز بدی ازش ندیدم 

پیشنهاد میدم پیج مهدی رستم پورو ببینی

یه هایلایتش فقط درمورد سی سی 

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
پیشنهاد میدم پیج مهدی رستم پورو ببینی یه هایلایتش فقط درمورد سی سی 

میبینم