2777
2789
سلام عزیزدلم خوبی اینقدر ناراحت نباش و خودخوری نکن از قدیم گفتن ازتون حرکت از خدا برکت پس اول از همه ...

عزیزم دکتر برای چی؟ من مجردم هنوز :)) فعلا باید باباشو پیدا کنم🤣 

دختر تبریزی
حالا من دوست دارم یه دختر بچه کپلی بیوفته دنبالم هی بگه مامان مامااان بعد لباس پف پفی صورتی بکنم تنش ...

اینجوری که میگی هم نیس این شبیه کارتون هاست دا بچه کلی مسولیت داره و اعصاب روان فولادین میخاد.

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری که میگی هم نیس این شبیه کارتون هاست دا بچه کلی مسولیت داره و اعصاب روان فولادین میخاد.

درسته ولی قشنگ ترین لحظات من بادخترمه شش ماهشه.انقد برام عزیزه دنیا فداش

اره خب منم میترسم از پس مسئولیت هاش برنیام ولی خیلی دوست دارم  

دختر تبریزی
درسته ولی قشنگ ترین لحظات من بادخترمه شش ماهشه.انقد برام عزیزه دنیا فداش

خدا حفظش کنه عزیزم ، من تو خانواده ای بزرگ شدم که کلی بچه دور برم بود ،بچه هایی که خودم از لحظه ی تولد تا 14 یا 15 سالگیشون باهاشون بودم ،به همین خاطر هیچ شیرینی برام نداره دا ،دوسشون دار ما ولی دوس ندارم دیگه خودم تجربه کنم،

خدا حفظش کنه عزیزم ، من تو خانواده ای بزرگ شدم که کلی بچه دور برم بود ،بچه هایی که خودم از لحظه ی تو ...

قربونت گلم..اره شرایط هرکسی فرق داره درسته.انشالله بهترینا نصیبت بشه🥰ولی خب اینو بچه خود ادم یجور دیگه عزیزه اصلا میشه همه ی دنیای ادم یک حس خاص

قربونت گلم..اره شرایط هرکسی فرق داره درسته.انشالله بهترینا نصیبت بشه🥰ولی خب اینو بچه خود ادم یجور د ...

دوس ندارم دنیام یه بچه بشه عزیزم 

دوس ندارم دنیام یه بچه بشه عزیزم 

انشالله به هرچی مبخوای برسی💚بدبرداشت نکنی منظورم این نیست که دیگه ادم هیچ کاردیگه نکنه  من شاغلم ،هدفای خودمم دارم اما دختر یک جور دیگه برام هست