2777
2789

شوهرم قبلا عاشق یه دختری بود که دختره خیانت کرد بهش و نرسیدن بهم میدونم همچنان عاشقشه دختره هم تو عقد جدا شده یبار شوهر من زنگ زد بهش که زود فهمیدم و جمع شد همون یه دونه تماس شد و تمام

حالا دو هفته پیش یکی اقوام عکس دختره رو استوری کرده بود تولدشو تبریک گفته بود شوهر منم دید از عکسش شات گرفته بود قایم کرده بود بعد اومده بود بمن گفته بود تولد داداشم نزدیکه برم منم استوری تولدت مبارک بزارم که منم بروش اوردم و دعوا کردم که میخای برای اون بزاری اونم خندید گفت میخاستم حرص تورو درارم دیگه عکسم بروش اوردم و پاک کردم بعدا دیدم سرچ کرده بازیابی عکسهای پاک شده

دیگه پیام دادم بهش دوستانه که اگه دلت بامن نیست اینجوری ادامه نده بیا توافقی جدا شیم اگه فکر میکنی میرسی بهش بخاطر مهریه هم نمیخاد بمونی بامن همرو میبخشم

که کلا منکر شد و گفت تو باز شروع کردی تو توهم زدی و اینا دوهفته گذشته ازون ماجراها الان استوری گذاشته یه تیکه از اهنگ یعنی منظورش باز اونه؟بروش بیارم؟؟

متن اهنگم اینه

یه دل میگه برم برم یه دلم میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم اگ بچه نداری بطور جدی از زندگیش برو بره جهنم همچین مردی ک دلش یجا دیگس 

سربتنش نباشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
بقیشم اینه پیش عشقی زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیادنیا با یاد توام هرجا هرجا ترکت نکنم💔

احتمالا منظورش اونه 

عجب ادمیه خیانت گرد بهش ولش نمیکنه اگه شوهرت دوست داره وزندگیتونودوست دارین برگرد میدونو برااون خالی نکن 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
حق داري همش داره كاراي مشكوك ميكنه

دقیقا همش رفتاراش یجوره انگار بند دلش پیش اونه و تظاهر میکنه نمیخوادش ولی خوابو خوراکشو انگار ازدست داده

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بنظرم روش نشده بهت بگه دوباره همون پیامو بده بگو من به همه میگم تفاهم نداشتیم

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

جات باشم محکم و قاطع میرم باهاش منطقی ررو در رو صحبت میکنم و میگم من لیاقت اینو دارم یکی از ته دل دوسم داشته باشه و توهم برو با کسی که دوسش داری با جنگ و دعوا نه دوستانه و خودمو کوچیک نمیکنم.....