2777
2789
عنوان

شوهرمو ببینید چی استوری کرده😭😭😢😢😭😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 101 پست

اساسی بروش بیار بگو مهریمم میگیرم ازت ادبت میکنم میرم.. همینکه گفتی هیچی نمیخام از زندگیت میرم احتمالن همسرتو بفکر فرو برده ک راهی برا رسیدن ب دختره هس.. اشتباه کردی 

چشمان تو آفریقاست.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروش بیارم یا نه 

بروشم بیاری چ فایده عزیزم بازم منکر میشه 

یکاری کن بطور جدی ترس ازدست دادن به دلش بدی انگار کلا ازش کندی نمیخوایش تا لبه تیغ ببرش

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

وای چقد بیشعورع شوهرت جرش ندادی؟ خیلی صبر داری معلومه تو فکر اون عنتر خانومه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بروش بیارم یا نه 

اگه میخوای باهاش بمونی به روش نیار  روش بیشتر  بهت باز میشه

اگه میخوای طلاق بگیری همه پلهارو پشت سرت بشکنی بروش بیار

باید خودتو قوی کنی بهش محبت کنی و بگی از همه بیشتر دوسش داری

برو خودت درخواست طلاق بده با این توصیفات ایشون عشق اولشو هنوز فراموش نکرده

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡