2777
2789
عنوان

پسرم ۷ ماهشه ۴ روزه لب به شیر نزده

224 بازدید | 19 پست

سلام دوستان پسرم ۷ ماهشه

چند روز پیش به دلیل دندون دراوردن بی اشتها شد و تب کرد 

الان ۴ روزی از اون جریان میگذره 

دقیقا ۴ روزه دیگه لب به شیر نزده فقط غذا میخوره

هر کاری که بگید کردم

شیشه شیرشو عوض کردم شیر خشکشو عوض کردم 

تو خواب هم حتی لب نمیزنه 

پسرم از اول تولد شیر خشکی بود 

حالا نمیدونم این بهش آسیب میزنه یا نه اگه چیزی میدونید ممنون میشم بهم بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر تا یک‌سالگی حداقل باید بخوره .. ولی اگر نگرفت .. تو سرلاکش براش بریز شیرخشک .... مایعات بیشتر بده با لیوان یا نی ... شیر خشک هم درست کن با لیوان بده بخوره ... این وسطا مرتب شیشه بده دستش بازی بازی شاید گرفت .

حتما ببریدش دکتر .نمی‌خوام استرس وارد کنم بهتون ولی دکتر دخترم جز بهترین دکترای اطفال تهرانن میگه بچه که شیر نخوره یمشکلی هست تا موقعی که شیر میخوره نگران نباش.اب بدنش کم میشه حتما ببریدش

اها اینم فکر خوبیه.اخه من سرلاکم بهش دادم اصلاااا نخورد شاید با بیسکویت مادر بخوره .

آره پسر منم داشت از سرلاک هم زده میشد با بسکویت مادر .. وگاهی موز له کرده قاطی کردم جذبش شد باز ‌‌‌‌‌‌‌‌الانغذای سفره میدم میان وعده هاش سرلاک میدم تو وزن گیری و سرحالی بچه خیلی موثره شیرخشک و سرلاک ..  

من شیر پاستوریزه با بیسکویت مادر قاطی میکنم

من بچه اولم رشدش عالی بود از وقتی شیر پاستوریزه دادم خیییلی افت کرد .. به این یکی ابداااا نمیدم شیر خشک میدم تا دو سالش بشه بعد براش شیر محلی میگیرم و خوووب میجوشونم میدم بهش .. 

حالا بچه من ۹ماهشه اصلا غذا نمیخوره فقط شیر میخوره! بچه ی شما چه غذایی میخوره الان!!

والا من همه چیز جز عسل و لبنیات غیر پرو بیوتیک و  تنقلات بهش میدم اما همش حالته پوره