با معده خالی نخور. بعد از وعده های غذایی بخور. روزی پنج الی شش تا بخور.اگه با معده خالی و قبل غذا بخوری سیر میشی غذا نمیتونی بخوری. پس قبل غذا به هیچ وجه نخور
تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت. از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمیدونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمیدونم کی میخواد تموم شه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه نمیره من از اول لاغر مردنی بودم چه قرصی بخورم اخه میترسم ضرر داشته باشه شیر میدم
قرص رو دکتر برو هرکی هرچی اینجا گفد نخور شاید بخودت ب بچت نیفته حتمن دکتر برو تجویز کنه دکتر عمومی هم میکنه تجویز امپول های تقویتی و قرص های ویتامین اینا چند کیلویی الان
من قبل 48 بودم
الان 56 هسدم قدمم 170 بااینکه خوردنم کم کردم بعد که دخملم از شیر گرفتم وزنم بالا رفد سریع جلوشو گرفتم
مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
عزیزم قدتم متوسطه دیگ میخورن بهم ولی دکتر برو بگو امپول و قرص های تقویتی بده امپول هاش هفتع ای یکباره بعد حتمن بگی شیر میدی ایشالا ب وزن ایده الت میرسی
مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸