سلام به همگی.من کاربر خیلی قدیمی هستم همیشه هم میام نظر میدم ولی کمتر از زندگی خودم تاپیک میزنم ولی واقعا دیگه بریدم.هیچ کس رو ندارم درد و دل کنم چون اگه حرفامو به کسی بگم مطمئنم بیشتر ناراحتم میکنن و یا خوشحال میشن.من 37سالمه و دوتا بچه دارم.یه دختر یه پسر هردو هم خوشگل و زرنگ.یه زندگی معمولی داشتیم بخدا.شوهرم مرد خیلی خوبیه همیشه برای تولدا روز زن سالگرد ازدواج و ...برام گل و کیک و کادو میگرفت.تا اینکه پارسال یهو از کارش اومد بیرون از اونروز دیوونمون کرده.هیچ کجا کار براش پیدا نمیشه.انگار طلسم کردن.با خانواده من لج کرده.هی اونا میخواستن بیان خونه ما نمیذاشت.دیگه فکر میکردن شوهر من دوست نداره اونا بیان خونمون.همیشه قبل از اینکه بیکار بشه مناسبتی خونه مادرم اینا میرفت و کادوهای خیلی خوب هم میگرفت.میدونم بی پولی بهش فشار میاره.(اینم بگم یه خونه داریم دادیم اجاره و پول میگیریم و بیمه بیکاری هم بهش پول میدن هرماه)ولی همش پشت خانوادم بد میگه یا مسخره میکنه..عید ما رفتیم خونشون ولی اونا نیومدن چون هروقت خواستن بیان شوهرم پیچونده منم بهونه آوردم..دوازدهم میخواستن بیان شوهرم برادرش رو دعوت کرده بود.گفتیم نیان..بعد صبح مامانم زنگ زده میخواهیم فردا بیاییم از صبح داره بامن دعوا میکنه میگن آره میان میچاپن میرن😭مامانم برام سرویس صبحانه خوری گرفته میخواد بیاره برام میگه بگو چیزی نیارن.بعد با گوشی خودم از طرف من به خواهرم پیام داده که چیزی نیارینا😭یعنی اختیار هیچی ندارم.😭😭😭😭مثلا روزه گرفته از صبح همه چی بارم کرده.خودمم روزه هستم انقدر گریه کردم قلبم درد میکنه خیلی بخودم فشار میارم تا آرومتر گریه کنم بچه هام افسرده نشن از دیدن من.حتی جلوی صورتمو میگیرم نبینن😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عید هم خونه برادرش رفتیم500پول بردیم برای پسرشون..دعوتشون کردیم حتی پدر و خواهر جاریمم دعوت کردم.بعد جاریم زایمان کرد بازم پول و شیرینی بردیم..گفتم باهم خوب باشیم بلکه با خانواده منن خوب باشه.صبح پسرشون رو نگه داشتم تا جاریم بره بهداشت برای پسر دومش
به خودتون مسلط باشین بانو بشینین محکم باهاش حرف بزنین بلکه اکی بشه استرس و تنش مشکل رو بدتر میکنه من به عنوان یه مرد نظرمو میگم بانو بازم هرجور صلاحه شاید نظر من اشتباه باشه
❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️ 🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
ببرش پیش روانشناس خوب این کارهها چی مطمینی خانوادت کار خاصی نکردن یا طعنه بهش نمی زنن
«وقتی بچه هستی، مدام از تو میپرسند: «حالا فرض کنیم همهی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ میشی ماجرا فرق میکنه. آدمها بهت میگن: آهای. همه دارن میپرن تو چاه. تو چرا نمیپری؟!
به نظرم روزه نگیره🌹 عزیزم خدا اول بهت صبر بده، دوم اینکه از وقتی بیکار شده حس میکنه دیگران دارن بهش ترحم میکنن و این آزارش میده ،به خانوادت بگو اصلا چیزی برات نیارن... باهاش مدارا کن،مخالفت نکن تا حس منفی درونش خنثی بشه
کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد) من 🧚♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
هیچ چیزی بیشتر از شرمندگی جلو زن بچه یه مردو خوار و خفیف نمیکنه... حس خودمو ب عنوان ی پسر بگم از بس ...
بله همش میگه خدا هیچ مردی رو شرمنده زن و بچه نکنه.ولی وقتی هیچی نداشتیم طلامو فروختم خرج خونه کردیم.برام مهم نیست.ولی این دیگه شورشو درآورده.اجازه هم نمیده من سرکار برم