2777
2789

بجه ها ممنونم بابت دعاهای خیرتون.

قرار شد جمع بندی من ب این صورت باشه 

۱ زایمان طبیعی یا سزارین؟

۲ اصلا بچه دار بشیم یا نشیم؟

۳ بیمارستان دولتی یا خصوصی 

در مورد سیسمونی هم میام مینویسم که چه کنیم و چی نخریم اصلا 

من اینجا خورد خورد میام مینویسم. هر لحظه ممکنه دخترم بیدار بشه و منم دست تنها 

اگه دیر جواب دادم حمل بر بی ادبی نباشه. اگه میخواین بگین لایک تون کنم هربار اومدم که بیاید ادامه شو بخونید.ظهر ناهارم سوخت ایتقدر تلاش کردم تند تند ققط تایپ کنم 😂 همه هم میگفتن زود باش بجنب منتظریم😂😂

اول میخوام در مورد مورد دوم یعنی بچه دار شدن یا نشدن بنویسم.

بسم الله الرحمن الرحیم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنویس گل

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

خب . 

ببینید بعنوان یه ادم ته تغاری که همسرشم ته تغاری بوده 

از بارداری

زایمان 

شیردهی و بصورت کلی بچه دار شدن متنفر بودم 

بچه رو سدی در برابر همه ی آرزوهام میدیدم

خودم تو غربت زندگی میکنم 

بچه رو سختی میدیدم.

میدونستم بجه داری یعنی شب زنده داری

سختی و عذاب 

یعنی کات شدن روابط عاشقانه یعنی خداحافظی با یسری تفریحات و مسافرت ها 

همیشه همه در حال نصیحت من بودن 

همه میگفتن اشتباه میکنی 

با اومدن کرونا مطمئن شدم اوردن یه موجود بی گناه به این دنیای بی رحم و ناشتاخته چقدر اشتباهه 

از طرفی میترسیدم بنا به هر دلیلی زندگی من و همسرم دچار تنشی بشه که ترجیح بدم راه مو جدا کنم و با خودم میگفتم خب پس اگه بچه داشته باشم مجبورم بسوزم یا بسازم.

از طرفی مستاجر بودیم و بشدت دست مون تنگ شده بود 

گفتم با ورود بچه قطعا دست مون تنگ تر هم میشه. 

ما هیچ بیمه ای نداریم و میدونستم همه ی ویزیت ها و داروها و در نتیجه رایمان باید برعهده خودمون باشه.

قصدم مهاجرت بود و یکبار تا پای چمدون بستن و بلیط خرید رفته بودم اما سفارت ریجکتم کرد . 

اگه بخوام از دلایلم برای بچه دار نشدن بگم 

باید تا صبح بنویسم 

چه کتابا که باید هنوز میخوندم

چه مسافرت ها که باید هنوز میرفتم 

چه خرید ها که هنوز برا خودم نکرده بودم ! 

خلاصه بشدت از بچه بدم میومد. 

این شد که ده سال تونستم مقاومت کنم. من ادمی نبودم که عاشق بچه باشم . پس حالا اون ساید قضیه رو از زاویه ای که بچه دار شدم میگم. 

زایمانم که سخت بود بعدش هم خیلی اذیت شدم حالا اونو به جاش‌میگم. 

دخترم که به دنیا اومد خیلی زشت بود . اصلا اغراق نمیکنم تا پنج ماهگی مهرش اونجور که باید به دل همسرم نیفتاده بود چون اونم دوست نداشت بچه .

زشت بودنش رو فاکتور بگیریم زردی داشت. و غصه مون بیشتر شد. همون اویل فهمیدم چشمش عفونت داره. غصه بعدی کج و کوله بودن چشماش بود یکی چپ رو نگاه میکرد یکی راست یا گاهی هر دو تاش وسط رو نگاه میکردن.

زردی و عفونت کم کم رو به بهبود بودن و نبودن که فهمیدیم دخترم یبوست شدید داره. من هر روز درگیر بودم چی بخوره جی نخوره نمیتونست مدفوع کنه و این وسط ما دنبال درمانش بودیم کلا هر ده روز با تنقیه مدفوع میکرد و ارامش رو ازم گرفته بود 

اون زور میزد گریه میکرد من هم گریه میکردم مامانم از دیدن گریه ما گریه میکرد.

در همین خلال فهمیدیم تو ادرارش کریستال داره . دخترم۲۰ روزش بود که دکتر گفت باید سونو بشه

حس میکنم یهو همه رفتن 😂 کسی هست ادامه بدم؟🙁

اره بابا بگو

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️