2777
2789
عنوان

تجربه من از وسایل ارایشی و بهداشتی چینی (بیواکوا و لانبنا و بریلی)

| مشاهده متن کامل بحث + 57840 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالتون هست؟ سابقه بیماری زنان یا داروی هورمونی دارید؟ معمولا بعد از افتاب بیشتر نمیشن؟

عزیزم ۲۹ سالم هست و ازدوسالی که فکر بارداری افتادم بخاطر دوتا بارداری ناموفق و مصرف کلی دارو و سوزن هورمونی این مشکل و هزاران مشکل دیگه برام پیش اومدو دیگه خوب نشد البته الآنم باردارم مصرف یه سری دارو هورمونی بخاطر اینکه سقط نشه یکم بیشتر شده ترسم از اینه که بعدها نمیرند اگه میشد جلوشا بگیرم خوب بود 

عزیزم ۲۹ سالم هست و ازدوسالی که فکر بارداری افتادم بخاطر دوتا بارداری ناموفق و مصرف کلی دارو و سوزن ...

گلم شما الان باردارید و به کمک خدا به زودی نی نی دار میشید  مبارکت گلم

برای لک هورمونی حتما اول باید هورمون ها تنظیم بشه

توی دوران بارداری روتین نمیشه رفت مگر دکتر متخصص تجویز کنه

اصلا نگران لک هات نباش  اونا نشونه ی یه نی نی خوشگل براته

بعد زایمان میتونی با لیزر سی تی او و روتین کامل اوکی کنی لک هات رو

اصلا و ابدا با صابون و شامپو اینا نشورید اینجوری پوست پیر میشه...لایه رویی پوست میشکنه :(( یکی از م ...

ممنونم عزیزم 

زیاد ارایش نمیکنم خیلی کم 

میسار واتر شون دارم  از اون استفاده میکنم 

مرسی گلم بابت راهنمایی هات😙😙😙😙

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
گلم شما الان باردارید و به کمک خدا به زودی نی نی دار میشید   مبارکت گلم برای لک هورمونی حتما ...

ممنون عزیزم لطف داری گلم 

جدی خوب شد گفتی عزیزم چون خیلی دنبال کرم ضد لک و اینا بودم پس کرم هم نمیشه استفاده کنم  

سلام گلی منم از مارک بیواکو استفاده کردم جدیدا میخوام کرم دور چشم بگیرم نمی‌دونم از بین ویتامین سی و سم مار کدوم بخرم؟

قبلنا مال بلوبری استفاده کردم تغییر چندانی نداشت ولی حداقل مرطوب میکردم دور چشام.