2777
2789

بچه ها من 6 ساله انواع لوازم بهداشتی اسیایی استفاده کردم

(من فروشگاه اینا ندارم فقط تجربمو باهاتون به اشتراک میذارم)

اگر میخواید اثردهی بالا از وسایل چینی ببینید

1. حتما و حتما به نوع پوستتون دقت کنید

2. هدفتون رو انتخاب کنید مثلا اینکه قصد دارید جوشاتون بره یا جای لک بره دقت کنید که نمیتونید همزمان هم محصول ضد جوش برید هم ضد لک یا روشن کننده...بدتر پوست هنگ میکنه اینجوری

3. با توجه به نوع پوستتون روتین کامل پوستی برید مثلا اگر پوستتون چربه دقت کنید چقدر چربی داره و چه چیزایی براش خوبه وگرنه پولتون رو میریزد اشغالی...حتی اگه از خود امریکا محصول بخرید روتین باید کامل رعایت بشه وگرنه یه کرم خالی فایده نداره (روتین کامل شوینده تونر سرم کرم چشم کرم)

خب من از بیواکوا و لانبنا و بریلی و چندتا برند دیگه چینی خیلی چیزا خریدم

اینو بگم که تجربه استفاده محصولات ژاپنی و کره ای هم دارم

چیزی که جالبه اینکه بیواکوا هم محصول عااااالی داره هم متوسط هم بد

و خیلی اوقات شد اون محصول بد برای من، برای یکی دیگه عالی جواب داده برای همین بازم سعی کنید نظرات بقیه رو بخونید و پرس و جو کنید

چند تا از مسخره ترین چیزایی که از بیو اکوا داشتم ست بهداشتی و سرم بلوبری بود که وحشتناک باهاش جوش ریختم و پوستم نابود شد.. ماسک حبابی هم داشتم یه محصول کاملا بی فایده بود....بدتر پوستمو خشک میکرد

پچ چشم اسمانتوس بیواکوا باعث ایجاد الرژی شدید برام شد

الان هرکی جام بود ادامه نمیداد   ولی من پر رو تر از این حرفام

چندتا از بهترین محصولای بیواکوا: کرم روغن اسب، ماسک خواب کیوی، ماسک خواب انار

کرم دست بیواکوا، ماسک سالیسیک اسید، سرم هیالورونیک اسید، سرم ویتامین سی بیواکوا و ....

برند لانبنا و بریلی اثر دهی شون چندبرابر بیواکوا ست...ترکیباتشون امنتر و گیاهی تره و توی امازون توی امریکا و کانادا و امریکای جنوبی جز پرفروش ترینان

از برند بریلی سرم هیالورنیک اسید و سرم ضد جوشش رو واقعا توصیه میکنم

از برند لانبنا هم سرم معجزه کر تی سی ام و پچ های ژلی چشم لانبا فوق العاده ند

بازم میگم من خیلی محصولات چینی استفاده کردم شاید بالای 300 تا..نمیتونم همه رو بگم

ولی اگر کسی خواست راهنماییش میکنم

و یا توی روتین پوستی کمک میکنم

یه پیج خرید امن محصولات بریلی و لانبنا معرفی کن لطفا

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

سلام گلم من پوستم خشکه 

پیشانیم و دور چشمم چروک داره

کک و مک هم دارم 

هیچ روتینی نداشتم تقریبا 

واسه چروکام چکار کنم؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم چند سالتونه...نوع پوستتون خشکه یا مختلط رو به خشک چقدر میتونید هزینه میکنید؟

26 سال

فکر کنم خشکه 

نزدیک پریودی چونه ام جوش میزنه 

اگه صورتم با شامپو یا صابون بشورم پوست پوست میشه از خشکی

زیاد دستم باز نیس تو هزینه هر چی کمتر بهتر

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
من شوینده صورت بیوآکوا آواکادو خریدم بنظرتون چطورِ؟

اول اینکه موقعی که خریدیدش چه هدفی ازش داشتید؟  

لاین اووکادوش خوبه من خودم از اون لاین اسکرابشو دارم

اگر پوستتون خیلی چرب نباشه خوبه...درنهایت به پوستتون رطوبت میده و خشکش نمیکنه

26 سال فکر کنم خشکه  نزدیک پریودی چونه ام جوش میزنه  اگه صورتم با شامپو یا صابون بشورم ...

اصلا و ابدا با صابون و شامپو اینا نشورید اینجوری پوست پیر میشه...لایه رویی پوست میشکنه :((

یکی از مهمترین دلایل چروک کمبود آبه...پوستتون حالت خفگی یا گرفتگی هم داره؟

خیلی بهتره از محصولات امن چینی شروع کنید که هم کم هزینه کنید هم پوستتون خوب بشه

اول از همه اگه ارایش میکنید ارایش رو با یه میسلارواتر ایرانی پاک کنید...میسلار الیو خوبه قیمتش هم کمه

بعدش از همین برندای چینی

یه فوم شوینده ابرسان بگیرید و یه سرم هیالورنیک اسید و یه کرم مروطب کننده

برای سرم همین سرم هیالورنیک اسید بیواکوا خوبه (فقط از دیجی کالا مخرید که خیلی گرون میده)

کرم مرطوب کننده چون پوستتون خشکه حتما سعی کنید کرم روغن اسب رو بخرید  و هر شب قد عدس به کل صورت بزنید

این روتین هر شب برید تا پوست صورت اب بگیره و قدرتشو بدست بیاره بعد از این حدود 2 ماه بعدش برید دنبال محصولات درمان کک و مک و لک