2777
2789
عنوان

به نظرتون دختر خالم کار اشتباهی کرده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 41 پست
آره دیگه سبیلاش پره  دختر بچه این همه سیبیل خیلیه

خودتون هم دارید میگید دختر بچه !!!!!!! 

از الان بخوای سیبیلاشو براش اصلاح کنی  پس حتما ۱۰ سالگی هم موهاشو دکلره می‌کنی براش با   مش ۹۰ درصد   

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاره خوبی کرده دسته بعضی از مادرا باشه دختر تا شوهر نکنه نباید دست به صورتش بزنه...زدن موی صورتو بدن جزو نظافته که بعد بلوغ بنظرم واجبه ولی ابرو خیلی واجب نیست مگر اینکه نامرتب باشه

خوب چکار کنه اینجا رو بزنه اونجا رو نزنه ؟  نظافته دیگه . مو استرس داره؟  

آره خودمم همینطور میگم 

والا از باباش هم اجازه گرفته بود باباش گفته بود من الان با تو چکار دارم مگه هر کاری خودت می‌کنی دخترم 

خالمم گفته بود چه حرفا 😂

همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت می‌زدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)⁦❤️⁩🌌
۳-۴ سالگی 😐

بله چه ایرادی داره

وقتی تمام پسرهای کوچیک فامیل شوهرم هی به بچه ام میگن سیبیلو چکار کنم؟

الان یکسال و نیمشه اینجور میگن من که نمیتونم بچه های کوچیک رو هی دعوا کنم بگم نگید زشته 

با اینکه الان مدام میگم بهشون اما تا کجا 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
خودتون هم دارید میگید دختر بچه !!!!!!!  از الان بخوای سیبیلاشو براش اصلاح کنی  پس حتما ۱۰ ...

دلم میخواد که کسی مسخره اش نکنه 

توی دوستای خودم بودن که توی مهدکودک بودیم سیبیلاشونو اصلاح میکردن براشون 

اونایی که اصلاح نمیکردن کلی حرف میشنیدن و مسخره میشدن

دلم میخواد که کسی مسخره اش نکنه  توی دوستای خودم بودن که توی مهدکودک بودیم سیبیلاشونو اصلاح می ...

اگه بخوای دخترت رو طبق حرف و نظر  مردم بزرگ کنی بزرگ کن به من مربوط نیست . دختر خودته تو هم مادرش !!! .

ولی اینو بدون این اولین بارش نیست که داره در مورد  ۴ تا تار مو مسخره میشه ..بعدها ممکنه تو مدرسه بابت چیز دیگه ای مسخره بشه .. یا تو خیابون بخاطر یه چیز دیگه .. یا تو جمع دوستاش و حتی فامیل 

اگه قرار باشه هربار که مسخره شد دست به عضوی از صورت یا بدنش بزنه  اینو بدون که تو مقصری  چون از همین الان داری بهش بعد جنسی میدی

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اگه بخوای دخترت رو طبق حرف و نظر  مردم بزرگ کنی بزرگ کن به من مربوط نیست . دختر خودته تو هم ماد ...

نظرتون محترمه

اما

من هرجور صلاح بدونم رفتار میکنم