2777
2789
عنوان

به نظرتون دختر خالم کار اشتباهی کرده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 41 پست

ن کار خوبی کرده.من اونموقع خودم فقط پشت لب و پیشونی رو برداشتم ولی الان دخترای اطرافم همه از راهنمایی کامل اصلاح کردن واقعا چی اون مو زاید خیلی زشته. خالت هم براش عادی میشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کرده  همین محدودیت های بعضی خانواده ها باعث میشه که دخترا بخاطر یکم آزادی میرن سراغ ازدواج ...

خالم اعتقاد داره دختر اگه اصلاح کنه دیگه قیافش دخترونگی اول رو ندارع😐

همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت می‌زدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)⁦❤️⁩🌌
چه ایرادی داره؟منم میخوام سیبیلا و ابروهای بچمو از سه چهارسالگی براش تمیز کنم 

شما دیگه شورشو درنیار 😐آخه سه چهار سالگی ؟؛

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
😂😂😂😂 اون پوست لطیف این شکنجه ها رو تحمل نمیکنه. 

سیبیل داره بچه ام خیلی هم پره 

خوشم نمیاد اصلا

من خودم سیبیل ندارم اما نمیدونم این از کی به ارث برده

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
شیو منظورت اینه با تیغ زده؟ حداقل ببرن بچه رو درست ارایشگاه که با تیغ بدتر نکنه صورتش رو 

آره با تیغ مخصوص زده ....

همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت می‌زدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)⁦❤️⁩🌌
۳-۴ سالگی 😐

فکر کنم منظورش سی و چهار سالگی بود :/

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خب نداشته باشه ، یکم نصیحتش کنین

بهش پیام میدم قبل اینکه بره خونه باهاش کاری نداشته باشه 

موقعی هم که من اصلاح کردم یعنی به طور کامل اون موقع خوردم😑

چه ایرادی داره؟منم میخوام سیبیلا و ابروهای بچمو از سه چهارسالگی براش تمیز کنم 

سه چهار یذره زیاد زود نیست؟؟ 

محتوای تاپیک های این کاربر صرفا جهت ثبت روزمرگی بوده و هیچ ارزش قانونی دیگری ندارد☘️😌
من دختر داشته باشم خودم میبرمش اصلاح کنه.اعتماد به نفس خودم به خاطر تعصب بیجا داغون شد.

من چهارده سالم بود مامانم برام اصلاح صورت کرد زنداییم گفت چرا این کارو کردی مامانم گفت چرا پسر تو ریششو میزنه ،واقعا چجوری بعضیا نمیزارن برام عجیبه

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️
سیبیل داره بچه ام خیلی هم پره  خوشم نمیاد اصلا من خودم سیبیل ندارم اما نمیدونم این از کی به ا ...

به نظرم صبر کن عقل رس بشه و خودش به فکرش بیفته، بعد...

♥️💙

اختیست، تلفظ فرانسه ی آرتیست(هنرمند) هست.