2777
2789

ارزو میکنم هیچوقت و هیچوقت در انتظار چیزی نباشین... من کسی ام ک چند ساله تو انتظار مادرشدنم.. خستم بریدم... الهی ک هرچیزی ک میخاید و خدا سریع بهتون بده طعم انتظارو نچشید... چشام ضعیف شده روحم داغون شدع.. دیگ میخوام دست بردارم از اینک مدام زار بزنم و التماس خدا کنم.. خدایا اگ صلاح دیدی بده و بس... دیگ توانی ندارم

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن ساله عزیزم؟

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
ان شاالله یدونه شروشیطون بت بده🙂💚

خیلی خستم بخدا با زبون روزه دارم اشک میریزم بابا گناهم چیه از چند ماه دیگ بیشتر از 10 بچه میان توی طایفه ک تنهام دعام اینه ک سالم باشع ب همین روزه ای ک گرفتم اما چجور برم تو جشناشون وقتی 100 نفر میگن پس بچه تو کو خستم ای خدا خسته 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
وای انتحار خیلی سخته ولی مطمعنم بالاخره میشه ... فاصبر ان الله مع الصابرین

توکلم ب همون خداست و بس.. اما دیگ امیدی ن بر زندگیم دارم ن بز اینده

نتونستم فقط لایک کنم .خدا انشالله دل شو شاد کن مادر شه🤲زندگی همش سختیه خدا هیچکسو دیگه با نداشتن فر ...

میدونی اینک انتظار بکشی واس خرید خونه ته دلت امیدی هس ک اقا بیشتر کار میکنم.. کسی ام نمیپرسع ک چرا خونه نمیخری.. بخدا بریدم از این زندگی خستم خیلی خستم.. ب همین روزه ای ک گرفتم قسم دیگ طاقتم طاق شدع شبام شده کابوس.. 

خیلی خستم بخدا با زبون روزه دارم اشک میریزم بابا گناهم چیه از چند ماه دیگ بیشتر از 10 بچه میان توی ط ...

درکت میکنم گل

خواهرشوهرمنم درگیرِ

ب همین ماه عزیز ان شاالله دامن همتون سبزشه شادیتونوببینیم

"میخندَم بِه جَهانی کِه غَمش رٰا بِه رُخ مٰا میکِشَد!:)"
منم چندساله منتظرم خیلی ناامیدو خستم 😧😧😔

من میدونم ی حکمتی تو کاره اما دیگ کاری ب اینا ندارم فقط خستم خیلیم خستم

درکت میکنم گل خواهرشوهرمنم درگیرِ ب همین ماه عزیز ان شاالله دامن همتون سبزشه شادیتونوببینیم

قربونت برم ببخش ک شمارم ناراحت کردم