2777
2789
عنوان

❤️✨❤️برام یه آرزوی خوب کن برام، من برات سوره قدر بخونم🦋✨🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 91 پست
انشالله همیشه سالم و شاد باشی و آدمایی کنارت باشن که دوستت دارن و حالتو درک میکنن ❤

🌸🌸🌸🌸🌸

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله کارات به بهترین نحو ممکن پیش بره و عاقبت بخیر بشی

💙💙💙💙💙💙

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مرسی💓💓💓

من کسی ام ک چند ساله تو انتظار مادرشدنم تنها ارزویی ک برات میکنم اینه که انشالله توی زنذگی هرچیزی ک ...

الهی🥺

منم الان 6 سال هست که پشت کنکورم اصلا زندگی نداشتم از 18 سالم بوده تا الان که 24 سالم شده خیلی سخته از یه طرف دانشگاه دولتی خوب نمیارم از یه طرف زحمت های بابام میاد جلو چشمم 

امسال با توجه به معدل آخرین سالی هست که هم میتونم شانس داشته باشم هم آخرین سالی هست که فرهنگیان قبول میشم درکت میکنم واقعا سخته 

با همین دل پر دردم دعا میکنم تا سال دیگه این موقع یا نی نیت بغلت باشه یا باردار باشی ان شاالله از ته ته دلم دعا کردم ان شاالله مغرب دم افطار میگن هر افطاری یه دعا برآورده میشه دعای امشب من تو هستی ان شاالله که به حاجتت میرسی🤲🥺

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه امیدوارم غم نبینی 

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍

خوشبخت بشی

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

ان شا الله که همیشه سالم و سلومت باشی .سایه پدر مادرت بالا سرت باشه همیشه .  محتاج کسی نشی.  

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
الهی🥺 منم الان 6 سال هست که پشت کنکورم اصلا زندگی نداشتم از 18 سالم بوده تا الان که 24 سالم شده خی ...

واقعامیشه فرهنگیان رفتتو۲۴سالگی؟ من اخرشهریور میرم تو۲۴سال🙁

دوستم میگه نمیشه اگه نتایج نهایی بعدتاریخ تولدت بیاد قبولیت باطل میشه

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
امسال تو شبهای قدرتقدیر الهی واست همونی باشه که میخواستی

مرسییییی🦋🦋🦋🦋