2777
2789
رفتن ت 

اها ،من واسه تفریح میتونم راحت برم هرموقع اذنشو بکنم عموم اونجاست 

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
اها ،من واسه تفریح میتونم راحت برم هرموقع اذنشو بکنم عموم اونجاست 

این دفعه منم ببر 

اقاااااا هستم آقا هستم آقا هستم خانما من آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم لطفا از دادن استیکر خود داری کنید منظورم ژیگولیاش 😘نمونش  از دادن عکس هم من معاف کنید رحم کنید ب خودتون راضی نیستم وسط آشپزی  انگشت پلو بزاربد جلو اعضای خانواده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دفعه منم ببر 

حتمااا😂

پروفت شبیه دراکولاست

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
حتمااا😂 پروفت شبیه دراکولاست

🎃

اقاااااا هستم آقا هستم آقا هستم خانما من آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم لطفا از دادن استیکر خود داری کنید منظورم ژیگولیاش 😘نمونش  از دادن عکس هم من معاف کنید رحم کنید ب خودتون راضی نیستم وسط آشپزی  انگشت پلو بزاربد جلو اعضای خانواده 
اقامت سه ساله میدن ولی اقامت دائم اصلا نمیدن

خب این که سخته تازه همون سه سالم هر موقع بخان دیپورت میکنن

ما حقیقت قصدمون مهاجرت برای کاناداست ولی وکیل بهمون گفت حداقل دو سال سابقه کار باید داشته باشی منم قصد کردم این دو سه سالو دبی برم که احتمالا مهاجرت از دبی به کانادا فکر میکنم راحتتر باشه

ما حقیقت قصدمون مهاجرت برای کاناداست ولی وکیل بهمون گفت حداقل دو سال سابقه کار باید داشته باشی منم ق ...

خب پس این جوری خوبه ،یه محله هایی هست که همه جنوبی ها اونجا ساکنن خیلی با معرفتن امیدوارم ب پستت بخورن خیلی ب دردت میخوره 

کلا داستان زیاد داریم اول رفتم سراغ اوسبیلدونگ برای آلما دیدم تا بخوام آلمانی یاد بگیرم خودش دو سال زمان میبره خب این دو سالو میذارم برای سابقه کارم میشینم انگلیسی که یکم برام آشناست و میخونم. که گفت باید دو سال حداقل سابقه کارو آیلتس ۶.۵ داشته باشیو...

کلا داستان زیاد داریم اول رفتم سراغ اوسبیلدونگ برای آلما دیدم تا بخوام آلمانی یاد بگیرم خودش دو سال ...

پس کلا قصدت یه چیز دیگه اس ،ترکیه شاید بهتر باشه اگه میخای مهاجرت کنی 

اقامت سه ساله میدن ولی اقامت دائم اصلا نمیدن

میگن الان چندماهه که  اقامت دائم بازشده ؟با یه کفیل آشنایی درارتباطیم ومیخواییم بریم همین یک ماه .،ولی هنوز اطلاعات کافی نداریم، اونجابریم کارچی میشه؟ کفیلمون که میگه خونه جای متوسط رهنش صدملیونه وکارهم ریخته 

شماچکارکردید

خدایا مواظب عزیزانم باش❤
میگن الان چندماهه که  اقامت دائم بازشده ؟با یه کفیل آشنایی درارتباطیم ومیخواییم بریم همین یک ما ...

اقامت دائم نمیدن . سه ساله و قابل تمدید . بله زبان انگلیسی اگر بلد باشید میتونید کار کنید اما اگر بلد نیستید رفتن بی فایده چون نه کار بهتون میدن نه خودتون میتونین ارتباط برقرار کنید

بله درست میگید سه ساله . ماعرب زبان هستیم شماالان اونجایید؟

نه عزیزم الان ایرانم . زندگی اونجا چطوره؟ و حقوق نرمال که بشه زندگی کرد چند درهم؟

نه عزیزم الان ایرانم . زندگی اونجا چطوره؟ و حقوق نرمال که بشه زندگی کرد چند درهم؟

فعلا نرفتیم داریم کارامونو انجام میدیم که بریم . میگن به پول ما ماهی بیست ملیون میخوای برای مخارجت واینا واین پول اونجا به راحتی درمیاد به سختی اینجا نیس

خدایا مواظب عزیزانم باش❤