2777
2789
من ۲۳ساله اونجا بودم دیگه عادت کردم  ولی آب و هوای ایرانو بیشتر دوست دارم

سلام ببخشید ممکنه کمکم کنین . برای چند روز مسافرت میخایم بیایم دبی . میخایم چند تیکه وسیله برقی و عروسک اورجینال دیزنی بخریم . کجاها رو پیشنهاد میدین؟؟؟ تو مال ها میدونم دارن اما فکر کنم گرونترن . اگر بخام بازار بخرم میتونم عروسک پیدا کنم؟؟؟

اشپزی خوبه پس؟ قصد دارم اشپزی مدرک بگیرم تو یه رستوران یا هتل اونجا کار کنم

کارگر ساده همه جا دنیا بدبخت تو ایران طرف دکترا داره بیکاره ولی تو دبی اینجوری نیس تو هر حرفه ای یاد بگیری پیشرفت میکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشید ممکنه کمکم کنین . برای چند روز مسافرت میخایم بیایم دبی . میخایم چند تیکه وسیله برقی و عر ...

دبی دوتا بخش داره بخشی ک بافت سنتی داره ارزون تره بهش میگن بهش دیره اونجا برو قیمتا بهتره

از لحاظ بهتر بودن که افغانستانم از ایران بهتره دبی که جای خود داره . میخواستم تجریه کسی که خودش اونج ...

واقعا حرف زدنت بفهم چی میگی خیلی بی ریشه ای کشورت مسخره میکنی مرگ امثال تو کشور ما نفس بکشید با دیدن دوتا برج دست پاتون لرزه میفته درحالکیه نقاط تاریکی شو ندید تاسف برای شما

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
از لحاظ بهتر بودن که افغانستانم از ایران بهتره دبی که جای خود داره . میخواستم تجریه کسی که خودش اونج ...

فعلا همون افغانی ها تو ایران پول ثروت شون به دست آوردن😌 کم شعور بی ریشه گم شو از کشورمون 

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍