2777
2789
من ۲۳ساله اونجا بودم دیگه عادت کردم  ولی آب و هوای ایرانو بیشتر دوست دارم

سلام ببخشید ممکنه کمکم کنین . برای چند روز مسافرت میخایم بیایم دبی . میخایم چند تیکه وسیله برقی و عروسک اورجینال دیزنی بخریم . کجاها رو پیشنهاد میدین؟؟؟ تو مال ها میدونم دارن اما فکر کنم گرونترن . اگر بخام بازار بخرم میتونم عروسک پیدا کنم؟؟؟

اشپزی خوبه پس؟ قصد دارم اشپزی مدرک بگیرم تو یه رستوران یا هتل اونجا کار کنم

کارگر ساده همه جا دنیا بدبخت تو ایران طرف دکترا داره بیکاره ولی تو دبی اینجوری نیس تو هر حرفه ای یاد بگیری پیشرفت میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید ممکنه کمکم کنین . برای چند روز مسافرت میخایم بیایم دبی . میخایم چند تیکه وسیله برقی و عر ...

دبی دوتا بخش داره بخشی ک بافت سنتی داره ارزون تره بهش میگن بهش دیره اونجا برو قیمتا بهتره