2777
2789

چشم ندارن بهتر از خودشون و ببینن🙄

و به هر روشی شده میخوان اعتماد بنفس طرف و بیارن پایین

ادم یاد خواهرای کج و کولا سیندرلا میافته

خودم دخترم زن ستیزم نیستم

ولی واقعیت و باید پذیرفت که جنس بعضی زنا خیلیییییی خرابههه ادم میمونه اصلا

اگه چیزی و خودشون ندارن

دیگری هم نباید داشته باشه 

کل منطقشون تو همین دو خط خلاصه میشه

اره اطرافم زیاده ازینا...

توام از حماقت بدت میاد؟                                                                                                                   پس منتظر اونی که رفته نباش :)                                                                                                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستع

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
خواهرای کج وکوله سیندرلا ....آهان  خودت هم الان بی احترامی کردی به همجنست🙂

بله خواهرای کج و کوله سیندرلا 

همونایی که خودشون سرتا پا ایرادن و از یه ادم بیگناه ایراد میگیرن و ازش یه ادم افسرده بی اعتماد بنفس میسازن

خوبه ادم هر ازگاهی یه نگاه به خودش تو اینه بندازه چه ظاهری چه ذاتی درونی که یوقت ناخواسته تو وجودش یه هیولاا پرورش نده از نفرت و کینه و همونو بلای جون دیگران کنه❤

اره من یکی رو میشناسم انقدر یه دختره رو اذیت کرد فقط بخاطر اینکه جا اون رو تو کار بگیره انقدر خندید که نگو نقطه ضعفش رو پیدا کرده بود دست گذاشته بود رو اون اخر سر اون دختر از شغلش استفا داد این دختره رفت جا اون رو گرفت خاک تو سرش خیلی عقده ایه از بالا کوه اومده واسه ملت ادم شده

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
خیلی موافقم باهات. اطرافم پره. طرف به هر در و دیواری میکوبه بگه تو خیلی پایینی!

همیشه از خدا میخوام خدا به دل همه ارامش بده

این جور ادما چقدر تو خلوت خودشون درگیرن و به همه چیز فکر میکنن

وگرنه محاله کسی از ازار دادن دیگران لذت ببره مگر این که خودش و قبول نداشته باشه و با تخریب دیگران حداقل بخواد به چشم بیاد