2777
2789
عنوان

بخیه زایمان طبیعی

242 بازدید | 6 پست

دوستان من ۱۰ روز زایمان کردم

دردم خیلی کم شده شیاف روزی ی دونه هم کافی برام ولی میرم دستشویی خودمو میشورم ی بخشش انگار باز خونریزی چیزی ندارم ولی مسطح نیس

نگا میکنم چیزی متوجه نمیشم

از کجا بدونم باز شدن یا عفونت کردن

هر بار دستشویی هم خودمو میشورم بعد شامپو بچه یکم میزنم و میشورم بعد سرم بعد خشک میکنم میام تو سشوار میکشم

ولی نشستنم زیاد بوده تقریبا ولی همش رو بالش میان تهی بچم طول کشید تا یاد گرف سینه بگیره...

چیکار کنم بخیهام جوش بخورن؟از کجا بفهمم باز شدن یا ن؟

شاید باورتون نشه وقت شیو ندارم ک برم دکتر یا تو مطب معطل شم

👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل بخواهیه خودت بخوای بله شما که میگی 10روز زایمان کردی پس پماد به دردت میخوره بروبگیر.  به من ...

ممنونم اره حتما باید برم خیلی تو فکرم دست میزنم ی تیکش تخت نیس برم ببینم چ خبر

با بخیه ها چطور شیو کنم میترسم رو بخیه ها ک نمیشه تیغ کشید 

👪
ممنونم اره حتما باید برم خیلی تو فکرم دست میزنم ی تیکش تخت نیس برم ببینم چ خبر با بخیه ها چطور شیو ...

اگه منظورتو درس فهمیده باشم عزیزم طبیعیه جای بخیه تا40روزگیت صاف نمیشه انگار دون دونه زیر پوست! بخیه هااز روز6میریزن جاشون تا40روزگیت هس