اینهمه هروز قتل و جنایت اتفاق میفته تو کل جهان همش به خود انسان برمیگرده نه نژاد و کشور تولد
مگه ایرانی ها کم افغانی کشتن هواپیمای اکراین میدونید چندتا افغانی بود اونم نخبه من یدونه تاپیک ندیدم کسی به ایران فش بده حتی تو پیچ مادر یکیشون دیدم فقط به مسبباشون لعنت میکرد بخدا اگه برعکس بود ماها افغانی هارو رنده میکردیم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت میخوام🙏🏼
پایان سال 1402 بیماریم تموم شده لیسانسمو گرفتم شاغل شدم طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم
خخخ هی نی نی یار یه تاپیکو قفل میکنه باز یه تاپیک دیگه میزنید😂
پایان سال 1402 بیماریم تموم شده لیسانسمو گرفتم شاغل شدم طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم
شهادت دومین طلبه مضروب در حرم مطهر رضوی 🔹 دومین طلبه مضروب در حرم مطهر رضوی به شهادت رسید. ...
چ تلاشی میکردن؟؟
تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم