2777
2789

36 هفته با وزن 2500 دنیا اومده الان 9 روزشه و 2400 شده 

میخام درکنار شیرخودم شیرخشک هم بهش بدم شما تجربه ایی دارین کمک کنین لدفن😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هردو دادم دکتر گفت بهم هردو بچه هام ۳۴هفته اومدند

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

عزیرم خودت تقویت کن حسابی چیزا مقوی بخور بچه جون بگیره. تجربه من و اطرافم اینه شیرخشک به بچه بدی چون شیشه شیر سرش پلاستیکه سوراخاش بازه بچه دیگه شیرخودت نمیخوره چون گوشت میک زدنش سختتره . دیگه کلا شیرخشکی میشه . اگه میخوای شیرخودت بدی به هیچ وجه اینکارو نکن

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
عزیزم دکتر باید تجویز کنه چ شیری باید بهش بدی

دکتر وقتی مادرشیرداره شیرخشک نمیده چون هیچی مثل شیرمادر نمیشه بدن بچه به شیرمادر احتیاج داره و شیرخشک بده دیگه شیرخودش نمیخوره

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

ازهمه بدتر وقتی شیر خشک بدی تعداد دفعاتی بچه شیرخودت میخوره کمترمیشه هرچیم بچه کمترمیک بزنه شیرت کمترمیشه و خشک میشه کلا. چون بچه باید میک بزنه تاشیرت زیادشه . گوگل نگاه کن ببین