2777
2789
عنوان

نوزادم زود دنیا اومده چه شیرخشکی بهش بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 21 پست
میخام با قطره چکون بدم روزی دوسه وعده فقط.. اخه خیلی کوچیکه

بازم مزه شیر خشک بهتره امکان داره دیگه شیرخودتو نخوره بدش بیاد. ریسکش بالاس میبینی دکترم بهت گفته. عزیزم ببین شیر مادر قوتش بیشتره شیرخشک شاید چاقم بکنن اما بچه بزرگ بشه بدنش جون نداره ضعیفه. شما شیرخودت تقویت کن. اشتباه منو نکن. من دلم خیلی سوخت چون دلم میخواست حداقل۶ماه شیرخودم بدمش

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
جدی😢

اره بخدا من شیرم کم بود اون زمان تحقیق کردم همون گوگلم بزنی میاد بچه باید میک بزنه تا شیر بیاد توسینه زیادشه. مخصوصا شبا شب خیلی مهمه میگن اون هورمونا تو شب ترشح میشه شب باید حتما میک بزنه. من شیرخشک ندادم اول ۳روز اول شیرکم بود تغذیه ام نداشتم اصلا هی قندداغ نبات داغ میدادم باشیشه بهش همون شیشه شیر میک زد دیگه سینه منو نگرفت

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا من شیرم کم بود اون زمان تحقیق کردم همون گوگلم بزنی میاد بچه باید میک بزنه تا شیر بیاد توسین ...

باشه عزیزم مرسی پس نمیدم بهش.. شیرخودمو خیلی خوبم میخوره گفتم شیرخشکم بدم جون بگیره

عزیزم این بچه از گشنگی و کم آبی دوراز جون مریض میشه😳😳😳 شما شیرت کمه سیر نمیشه بچه حتماااا شیرخشک بده بهش چه دکتر نفهمی بوده

من خواهرم بچش گریه میکرد زیاد بردش دکتر دکتر گفت خانون شیرت کمه ، هم قطره شیرافزا واسش نوشت هم گفت برو شیرخشک بخر تا نمرده بچت

باشه عزیزم مرسی پس نمیدم بهش.. شیرخودمو خیلی خوبم میخوره گفتم شیرخشکم بدم جون بگیره

به خودت برس غذاهای مقوی بخور خوش بحالت که میخوره من دخترم اصلا نمیخورد 

چ مارکی دادی گلم.. وزن دهیش خوب بود؟  

پسرم اپتامیل دخترم نان هردو عالی بود 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.