رز_گلبهی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 906 عنوان خاتون تموم شد؟ یا ادامه داره؟ 76 بازدید | 9 پست قبل از اینکه این قسمت رو ببینمفکر میکردم این دیگه قسمت آخرشه و کلا تموم میشهالان که نگاه کردم حس کردم یه جوری ساختن که پتانسیل ساخت فصل جدید رو هم داشته باشهو اینکه بعضیا میگن ۴-۵ فصل ساخته شده یا دارن میسازنپس بالاخره چی شد؟ تموم شد یا ادامه داره؟ خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤ 1401/01/16 | 15:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_مردادی_دواتیشه عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 11873 احتمالا فصل بعدی داشته باشه چون رو هوا تموم شد مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
النا۹۹ عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4967 مگه بخوان از خاتون وبچه اش یک داستان درست کنن که اصلادیگه ربطی به رضا وشیرزاد نداره
رها_۸۳ عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 4354 اگه قرار بود ادامه داشته باشه تو پیج خودشون میگفتن و توضیحاتی هم که آخرش نوشت گفت از سرنوشت سربازهای ایرانی کسی اطلاعی نداره این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی
رز_گلبهی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 906 نه عامو چه فصلی همه قتل عام شدن تاریخ واقعی بود دیگه خاتون و پدرش و داییشمهربانو، ایراناینا که قتل عام نشدنرضا و شیرزادم که تبعید شدن ولی چرا شیرزاد نباید بفهمه ایران دختر خودشه خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤
النا۹۹ عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4967 خاتون و پدرش و داییش مهربانو، ایران اینا که قتل عام نشدن رضا و شیرزادم که تبعید شدن ولی چرا شیرزا ... که دل تو امثال من بیشتر بسوزه غصه بخوریم
رز_گلبهی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 906 اگه قرار بود ادامه داشته باشه تو پیج خودشون میگفتن و توضیحاتی هم که آخرش نوشت گفت از سرنوشت سربازها ... آخه بعضیا میگن ۴-۵ فصل دارهبعدشم تو اون متن آخر گفت "سرنوشت فرزندان این سرزمین" که در این جریانات بودند در صفحات تاریخ گم شد خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤
رز_گلبهی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 906 که دل تو امثال من بیشتر بسوزه غصه بخوریم 😢 خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤