2777
2789
عنوان

خاتون تموم شد؟ یا ادامه داره؟

76 بازدید | 9 پست

قبل از اینکه این قسمت رو ببینم

فکر میکردم این دیگه قسمت آخرشه و کلا تموم میشه

الان که نگاه کردم حس کردم یه جوری ساختن که پتانسیل ساخت فصل جدید رو هم داشته باشه

و اینکه بعضیا میگن ۴-۵ فصل ساخته شده یا دارن میسازن

پس بالاخره چی شد؟ تموم شد یا ادامه داره؟

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قرار بود ادامه داشته باشه تو پیج خودشون می‌گفتن و توضیحاتی هم که آخرش نوشت گفت از سرنوشت سربازهای ایرانی کسی اطلاعی نداره

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
نه عامو چه فصلی همه قتل عام شدن تاریخ واقعی بود دیگه

خاتون و پدرش و داییش

مهربانو، ایران

اینا که قتل عام نشدن

رضا و شیرزادم که تبعید شدن ولی چرا شیرزاد نباید بفهمه ایران دختر خودشه

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤
اگه قرار بود ادامه داشته باشه تو پیج خودشون می‌گفتن و توضیحاتی هم که آخرش نوشت گفت از سرنوشت سربازها ...

آخه بعضیا میگن ۴-۵ فصل داره

بعدشم تو اون متن آخر گفت "سرنوشت فرزندان این سرزمین" که در این جریانات بودند در صفحات تاریخ گم شد

که دل تو امثال من بیشتر بسوزه غصه بخوریم  

😢