2777
2789
عنوان

با غم از شیر گرفتن پسرم چه که کار کتم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 40 پست
دلداری که لازم ندارید باید فکرتون رو تغییر بدین  این راهی هست که همه مادرها و بچه ها رفتن و هم ...

بازی هم میکنم خیلی ولی دوس داره فقط تو بغلم باشه منم استقبال میکتم حتی موقع اشپزی هم تو بغلمه

کامنتاروفقط 

اینطوری نگید خدایی اصلا ب این دید بهش نگا نمیکردم ازالان واسه ی سال دیگ ک از شیربگیرم بچمو رفتم توفکرش و ناراحتیش 

اگه چشم های من دریاست تو غرقش میشی؟تودریا شو اوژنی بعد بشینو ببین چطور غرقت میشم.. پس بزارغرقت کنم. . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حست کاملا   طبیعیه

کم کم  از شیر بگیرش 

من الان خودم   روزا شیر نمیدم  از ۸ شب تا فردا صبحش میدم

میخوام اروم اروم  ترک کنه

دخترمو  یهویی  گرفتم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
چرا که نه! من منطقی هستم

وابسته بودن بدترين چيز هست..

زندگي خيلي بالا پائين داره

شما تازه اول راهيي

خيلي روزها اتفاقات پيش رو داريم..بايد هم خودمون هم بچه هامون رو مستقل بار بياريم…كه قدم اول همين مسائل مربوط به دوره كودكي هست..بند ناف رو قطع كنيد..حستون  رو درك ميكنم..اما بايد جلوي حستون ررو بگيريد و نزاريد ريشه كنه.حتي راجب بهش تاپيكم نزنيد و فكر نكنيد..كودك رو در اغوش بگيريد عشق بورزيد محبت كنيد

اما وابستگي نه..

شايد اينو الان درك نكنيد من چي ميگم بعدها توي زمان جدايي مدرسه/نوجوان شدن/مستقل شدن/و …درك ميكيند

💕

وابستگیت به بچه ت خیلی خطرناکه، اول که خودت از پا درمیای دوم هم اینکه پسرت و تربیتش و آینده شو تباه میکنی! یه مادر عاشق به موقع به بچه ش استقلال میده! از یه روانشناس کمک بگیر که بهت نشون بده دلایل روانی وابستگیت به بچه ت چیه و کمکت کنه اول خودت رو پیدا کنی و مستقل شی بعدش بچه ت! ضمنا دوسالگی دیره برای از شیر گرفتن، رودتر اقدام کن

بازی هم میکنم خیلی ولی دوس داره فقط تو بغلم باشه منم استقبال میکتم حتی موقع اشپزی هم تو بغلمه

میدونید که این حد از وابستگی ممکنه مشکل ایجاد کنه.

ولی مطمئن هستم که خدا کمک میکنه.

چجوری گرفتیش؟؟

صبر زرد زدم

یاسین خوندم به انار فوت کردم بهش دادم خورد دو سال و چهار روزش بود هیچ گریه نکرد من شرمنده بچه ام شدم سوره عصر و یاسین خیلی صبورش کرد

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت