2777
2789

سلام 

من یه ماه دیگه پسرم ۲ سال تمام میشه، خیلی به شیرم وابستس بدتر ازون من دلم میخواد پسرم همش بغلم باشه ببوسمش اینقدر که دوسش دارم، باید از شیر بگیرمش میدونم سخته ولی فکر اینکه دیگه برای شیر نیاد بغلم خیلی افسردم میکنه، حس میکتم فقط به این خاطر دوسم داره ، اگه شیری نباشه دیگه میره 😢😢😢 دلداریم بدیدلطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فعلا درغم از شیر گرفتن دخترم هستم.چه منیم این هم یک فصل از زندکی ما ادماست .که غم‌ودردش را فقط بک‌مادر می تونه حس کنه .بمیرم برای بچه هایی که از شیرگرفته میشن .ناله و زجه و این مه نمی دونن که چراذمامانشون این قدر ظالم شده

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

عههه منم همین حسودارم پسرم۲۰ماهشه فکرازشیرگرفتنش داغونم میکنه.البته سردخترم همین حس شماروداشتم فکرمیکردم ازشیربگیرمش دیگه دوستم نداره اوایل سخت بودبعدش عادت میکنی خیلیم راحت میشی وباخودت میگی جقدفکربیخود میکردم

دنیای من ریحانه ورضا😘

منم اینجور بودم

افسردگی از شیر گرفتن نگیری حالا مث من

همش گریه میکردم 

به مرور عادت میکنی

نه از بغلت دور نمیشه من پسرمم خیلی بهم وابسته بود و هنوزم بعد شیر گرفتن هست بچه وابسته همچنان وابسته میمونه خیالت تخت

تاریخ شروع رژیم 1401/4/24 💚وزن شروع ۷۰💚وزن هدف ۶۵💚قد۱۶۰💚

از شیر گرفتن انقدر برام سخت بود که تو دومی دلم نمی خواست شیر بدم، سر اولی من دو هفته تمام یواشکی اشک ریختم یکی دو ماه طول کشید که یاهاش کنار بیام شوهرم می گفت انگاری تو رو از شیر گرفتن  

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

دلداری که لازم ندارید باید فکرتون رو تغییر بدین 

این راهی هست که همه مادرها و بچه ها رفتن و همه مادرها هم عاشق بچه هاشون هستن.

بچه ها عاشق بازی هستن وقت بذار باهاش فقط بازی کن اونوقت میبینی چه طور دلش براتون میره

تا اخر عمرش نمیشه شیر بخوره هم خودت ضعیف میشی هم بچه جایگزین کن براش یا شیشه بده یا تو لیوان شیر .ابمیوه 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ