2777
2789
عنوان

تاحالا خودتون یا اطرافیانتون حیوون خونگیتون رو از دست دادین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 54 پست

من افسردگی داشتم و شیش هفت ماه داغون بودم تا اینکه یه جوجه مرغ کوچولو اومد پیشم کلی حالمو خوب کرد یه دلخوشی و انگیزه بود برام مثل رفیق تو یه اتاق پیش خودم بود تا اینکه بزرگ شد خروسی شد ولی چند روز پیش یهویی مریض شد و مُرد و من داغون شدم خیلی بهش وابسته بودم 😔 دلم براش تنگ شده به عالمه ،،،،،

به نظر خیلیا این حرفا مسخرست ولی فقط کسی درک میکنه که حیوون خونگی داشته 🙂

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بله گربه مونو از دست دادیم خیلی غصه حوردیم هم من هم شوهرم گریه میکردیم اونم جزئی از خونواده ما بود😢 ...

دقیقا منم مثل تو  نمیتونم کنار بیام با نبودش نابودم میکنه نبودش و جای خالیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خرگوشمو چند روز گریه میکردممم

نشستم به روی مبل خانه باز

خرگوشم در آسمان میکند پرواز.

چه بی رحمند صیادانِ مرگ ، ای داد !
و فریادا ، چه بیهوده است این فریاد

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.
من افسردگی داشتم و شیش هفت ماه داغون بودم تا اینکه یه جوجه مرغ کوچولو اومد پیشم کلی حالمو خوب کرد یه ...

نهان شد جاودان در ژرفنای خاک و خاموشی
چه بی رحمند صیادان

نهان شد ، رفت

ازین نفرین شده ، مسکین خراب آباد

دریغا ای داد ای بیداد

آن آزاده ، آن آزاد

رفت و در آسمان عشق کرد پرواز

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.
علت اینکه حیوون خونگی ندارم همینه  اصلا نمیتونم از دست دادنشو تحمل کنم 🥺🥺🥺

منم سعی میکنم دیگه حیوون خونگی نیارم پیش خودم بعد اون نمیتونم هیچ حیوونی رو مثل اون دوست داشته باشم

منم سعی میکنم دیگه حیوون خونگی نیارم پیش خودم بعد اون نمیتونم هیچ حیوونی رو مثل اون دوست داشته باشم

عزیزم 💔💔

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه بودم جوجه داشتم گربه خوردش 🤕

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
من افسردگی داشتم و شیش هفت ماه داغون بودم تا اینکه یه جوجه مرغ کوچولو اومد پیشم کلی حالمو خوب کرد یه ...

به نظر من مسخره نیست واقعا حیوونام مثل آدم هستن یه همدم و اینکه خیلی خیلی زود آدم رو وابسته میکنن منم افسردگی دارم یکسال و نیم هست چندماهه پیش که هاپوم رو از دست دادم حمله پنیک بهم دست داد هنوزم نمیتونم باهاش کنار بیارم و حتی فکرش هم دیونه کننده هست برام که دیگه پیشم نیست خیلی خیلی خیلی زیاد وابسته بودم بهش