2777
2789

یادمه چند سال پیش امام جماعت می‌گفت یکی از اقوامش خادم مسجد جمکران هست اون خادم گفته چند سال پیش در مسجد جمکران یه تروریست سوار بر کامیون به زور و با تخریب در مسجد جمکران ، وارد شده بود و دورتر از صحن اصلی مسجد ، دیوار صحن رو خراب کرده بود همینطور قصد کرده بود بره داخل صحن اصلی که یهو اتوماتیک کامیون متوقف و کلا کامیون خراب میشه!!!! طرف رو دستگیر می‌کنند بعدا اعتراف کرده قصد داشته با بنزین صحن اصلی رو آتش بکشه

حالا معجزه این بود که طوری این کامیون خراب شده بود که چند تا تعمیرکار ماهر از راه نزدیک و دور اومدند مات مونده بودند که این کامیون اصلا چطوری تونسته حرکت کنه!!!! چون قطعه اصلی درون ماشین اصلا نیست که نیست !!!! 🙂‍↕️در نهایت همه تایید کردند این معجزه و خواست امام زمان عج بود 😱😱😱😱😃💗💗💗💗💗قطعه رو تهیه کردند کامیون رو خارج مسجد بردند 

یا صاحب الزمان ادرکنی 😭😭😭😭💗💗💗💗💗💗چی میشه حاجت دل منم بدی

درباره ی این خبر و تصویر کشنده در مسجد جمکران سرچ کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی اسیب ندید؟ 

خدا لعنت کنه تروریست ها رو 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

شایعه س

عزیزم چه حرفا میزنیا 

شما اول سرچ کن با افراد مصاحبه کردند 

آشنای فامیل ما هم گواهی داده حقیقته

اینهمه در طول تاریخ صدها نفر معجزه دیدند یعنی همه دروغگو هستند؟ !!!! 

چطوریه که با وجود هزاران شاهد در طول تاریخ اصرار به شایعه بودن و کذب بودن خبر دارید؟ چی میشه که انقدر فکرتون سنگه هیچ میخی درش اثر نداره؟ همیشه سوال بوده برام

مشکلمون اینه اونقد باورش نداریم

آره مشکل همینه اگر باور داشتیم وضع جامعه این نبود مطمینم اگر نصف مردم ایمان واقعی داشتند معجزه میشد همه در رفاه و بی غم بودیم