2777
2789
عنوان

گفتار درمانی

226 بازدید | 6 پست

سلام، پسرم دو سال و نیمه هست،کلمات محدودی میگه و دو کلمه ای نمیگه

به توصیه دکتر بردمش گفتار درمانی

بهم گفتن یه تست ارزیابی میگیرن که ببینن در چه حدی هست، و بعد یا باید بره گفتار درمانی یا کاردرمانی

گفتن بچه ای که لکنت داره رو مستقیم میفرستن گفتار درمانی،اما بچه های دیگه معمولا نیاز به کاردرمانی هم دارن، چون صحبت نکردن به توانایی های حرکتی هم ربط داره

لطفا اگه کسی در مورد این چیزها که گفتم اطلاعاتی داره بهم بگه

این تست ارزیابی چی هست؟ تجربه ای دارید؟

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

ینی هیچ کس اینجا بچشو گفتار درمانی نبرده؟

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

کسی تجربه گفتار درمانی نداره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی میتونه کمکم کنه؟

بچه دو سال و نیمه اموزش پذیر هست؟؟

من خودم تجربه کاردرمانی ندارم اما دوستم دخترشو می بره برای کاردرمانی منم چندبار همراهش رفتم
البته دخترش 4 سالشه و تاخیر در گفتار داره و همین طور مشکل حرکتی هم داره. لکنت نداره کلا حرف نمیزنه و نسبت به سنش سخت میتونه بدو 

مطمئنم که تست انجام داده اما درباره جزییاتش نمیدونم الان چند ماهه که کاردرمانی مهرگان میره زیر نظر دکتر بابک بیاتی
چون بچه شما سنش کمه خیلی خوبه دوست من همش عذاب وجدان داره که چرا دیر شروع کرده 

من خودم تجربه کاردرمانی ندارم اما دوستم دخترشو می بره برای کاردرمانی منم چندبار همراهش رفتم البته دخ ...

ببخشید اسم دکتر اشتباه گفتم اسمشون دکتر وحید بیاتی و اینکه فراموش کردم که بگم ما هواز هستیم و این کاردرمانی اهوازه
هر شهری که باشید مرکز کاردرمانی خوب داره
نگران نباشید

آره، خواهرزادم هم این روند رو تجربه کرده بود. در ابتدا دیر شروع به صحبت کردن می‌کرد و کلمات محدودی می‌گفت. پزشک هم همونطور که گفتید، اول تست ارزیابی انجام داد که مشخص بشه مشکل از کجاست. بعد از این که تشخیص دادن که هم نیاز به گفتار درمانی و هم کاردرمانی داره، شروع کردن به درمان.

بعد از مدتی جلسات گفتار درمانی و کاردرمانی، خواهرزادم خیلی بهتر شد و شروع کرد به صحبت کردن بیشتر و حتی جملات دو کلمه‌ای. الان خیلی خوب صحبت می‌کنه و مشکلش کاملاً برطرف شده. نتیجه‌اش خیلی مثبت بود و به شدت تأثیر داشت.

پس نگران نباشید، با پیگیری و درمان درست پسر شما هم به زودی پیشرفت می‌کنه.

خواهر زادمو بردیم کاردرمانی ژرفا