2777
2789
ببخشید عزیزم دوتا سوال دارم، وقتی ترمیم کننده میزدی فقط رو همون نقطه میزدی بع صورت گوله پخش نمیکردی ...

سلام شما جای خال هات رفت؟

میشه بگی چطور ترمیم کننده رو میزدی بعد ضدآفتا ب رو ؟

سلام شما جای خال هات رفت؟ میشه بگی چطور ترمیم کننده رو میزدی بعد ضدآفتا ب رو ؟

نه برا من نرفت 

دکترم اصلا خوب نبود 

من روزی ۳-۴ بار ترمیم کننده سیکالیفت میزدم، بعد روش ضد آفتاب بی رنگ میزدم 

تقریبا هر ۳-۴ ساعت 

روزی دو بار صبح و شب هم پوستمو میشستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک ۴یا۵ماه ولی تا ۴ماه مدام ترمیم کننده میزدم 

سلام خوبین 

من الان ۱۵ روزی میشه خال هام برداشتم ، یکیش جاش هنوز هست 🤕

ضد آفتاب روزی یه بار میزنم ،الان اینجا نوشته دو سه بار بزنی 

ترمیم کننده درمالیفت مخصوص لیزر میزنم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
سلام خوبین  من الان ۱۵ روزی میشه خال هام برداشتم ، یکیش جاش هنوز هست 🤕 ضد آفتاب روزی یه بار ...

سلام عزیزم ضد آفتاب رو تا وقتی که رخم مونده نزن من میزدم دیدم نمیره بعد یه مدت نزدم بهتر شد برای خودمم یدونه گوشتی بزرگ بود اون یکم جاش مونده با یکی دوتا سطحی 

سلام خوبین  من الان ۱۵ روزی میشه خال هام برداشتم ، یکیش جاش هنوز هست 🤕 ضد آفتاب روزی یه بار ...

عزیزم۱۵روز زوده سعی کن مدام ترمیم کننده بزنی و بیرون هم من میرفتم ماسک میزدم چون تابستون بود و همش آفتاب و کلاه لبه دار هم میذاشتم و بعد از ۵ماه دیگه ماسک نزدم

سلام عزیزم ضد آفتاب رو تا وقتی که رخم مونده نزن من میزدم دیدم نمیره بعد یه مدت نزدم بهتر شد برای خود ...

زخم نمونده فقط حالت قرمزی داره 

یعنی نزنم ؟؟

عزیزم۱۵روز زوده سعی کن مدام ترمیم کننده بزنی و بیرون هم من میرفتم ماسک میزدم چون تابستون بود و همش آ ...

توکل بخدا ،میزنم ببینم چی پیش میاد 

من که فعلا تو خونه م بیرونم برم ماسک میزنم 

زخم نمونده فقط حالت قرمزی داره  یعنی نزنم ؟؟

من میزدم خوب نمی شد ولی الان میزنم آره سعی کن بیرون میری فعلا ماسک بزنی من تا ۵ماه ماسک میزدم و حتی ترمیم کننده هم تا ۳ماه زیر ماسک هم میزدم

من میزدم خوب نمی شد ولی الان میزنم آره سعی کن بیرون میری فعلا ماسک بزنی من تا ۵ماه ماسک میزدم و حتی ...

ماسک میزنم ، منم تا اردیبهشت میزنم خدا کنه خوب بشن 

خیلی ممنون از محبتت خانم ❤